Hogy oldjam meg a szexuális együttléteket úgy, hogy a barátom ne vegye észre, hogy folyásom van?
Jártam már nőgyógyásznál ezzel.
Mindent rendben talált.
Azt mondta természetes a dolog, csakhogy félidőben nagyon erős nyálkás folyás távozik. A többi napon pedig szintén szükségeltetik tisztasági betét, mert folyamatosan érzem hogy jön valami.
Amit én nagyon szégyellek.
Lassan esedékes lenne az első együttlét a barátommal.
Nem akarom, hogy észrevegye.
Mit tehetnék?
Napi 2-3 tusolás az alap.
Irrigáljak együttlét előtt?
irrigálás, habár a te "problémádra" segítség lehet, ESZEDBE NE JUSSON! Tapasztalat. Én irrigáltam hetente vagy 2-3X sima tiszta vízzel és utána szinte teljesen száraz voltam ami NEM normális, ezen kivül fél évente jött egy jó kis hüvelygomba/fertőzés ki tudja, most januárban mert egy durvább gombát kaptam be büdös, darabos folyással! Szerintem egy gomba 100X cikibb mint az amúgy normális , csak kicsit bővebb folyás, amit a pasik amúgy is szeretnek, mert annak a jele, hogy mennyire kívánod őt!
Remélem az irrigálástól kellőképp elrettentettelek, normális a folyás, ne aggódj, barátod hidd el, hogy SEMMI rendeleneset nem fog észrevenni, mivel nem az!
És ha a kezén, farkán marad a trutyi?
:(
észre sem fogja venni a dolgok közepette?
Köszönöm szépen!
Aranyosak vagytok!
Mindenkinek ment a zöld kéz!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!