Hogyan segíthetek a páromnak, hogy ismét élvezni tudjuk a szexuális együttléteket?
Én nagyon kívánom a szexet, ő kevésbé. Este pedig őszintén bevallotta, hogy ő nagyon nem tud felszabadulni, mert arra gondol, hogy árthat a kicsinek. Meg szabályszerűen egy betolakodónak érzi magát.
Mondtam neki, hogy ez butaság, de mit tehetek, ha így érez?
Más módon szeretkezünk, de nekem úgy hiányoznak a régi együttléteink... És még olyan sok idő van szülésig.
Van valakinek még hasonló gondja?
22. hetes kismami
Van.
még neked olyan pici lehet a pocid,ezek a férfiak....
én 34 hetes vagyok,kb. heti egyszeri szexadaggal,ő is félti a babót.
és már azt mondta ,nem tud úgy felszabadulni.
én rendszeresen önkielégítek,mint sokan mások.
egyszerűen kell,ha nincs más mód próbáld ki ezt!
nekem is nagyon hiányoznak a régi nagy szeretkezések!
szerintem nem tudod meggyőzni,hogy nyugodtan lehet mindent,amit a fejükbe vettek,úgy maradnak.
SAJNOS.
Sok apuka van ezzel így.
A lényeg, hogy ami neked jó, az jó a babának is. A babát védi a burok, és a víz, nem érik káros hatások.
A doki engedi a szexet egész addig, amíg oka nincs tiltani (vérzés miatt pl...)
Ha nagyon nem megy, kérjetek szakorvoski segítséget (pszichológus)
Szia!
Én is totál kivagyok, a babafogantatása óta nem sexel velem a párom. Félti ő is a babát és engem, mert nagyon nehezen sikerült teherbe esnem. Valahol jó érzés, hogy aggódik, de sex nélkül elég nehéz és én csak a 13. hétben vagyok :-( Marad a maszturbálás... Képtelen vagyok a sexre rávenni :-( Hát remélem neked sikerül :-)
Az én párom onnantól kezdve, hogy kiderült, hogy terhes vagyok, semmit nem volt hajlandó csinálni. De szó szerint semmit.Maximum egy csókot adni, de azt is csak néha, azzal a kifogással, hogy csak rám gerjed a csóktól.
Én 40+3ra szültem. Plusz utána a 6 hét , meg még amennyi, mert nem volt erőnk utána szexelni a pici miatt. Az volt az igazi cölibátus. Azt hittem megőrülök.
Nahát, ezek a pasik. Olyan jó azoknak, akik azt írják, hogy őket terhesen még jobban kívánja a párja, mint azelőtt.
Nekem mostanság csak azt hajtja, hogy mostmár tuti lesz min. 3-4 év a két gyerek között.
Ez azt jelenti, hogy lesz még egy ilyen elvonókúrám?...
Én csak attól félek, hogy nehogy valaki más meg rámásszon, aki épp nem állapotos.
Na mindegy, kár is ezen ölni magunkat, de azért mégis olyan gázos így.
De valahogy túléljük! "Segíts magadon, s..." legyen a jleszó azt mondjátok?
Elkeserítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!