Mit tegyek ha nem vált be se a borotva, se az epilálás és se a gyantázás?
Figyelt kérdés
sajnos elég érzékeny a bőröm, a bikinivonalat ha gyantáztataom v epilálom bevérzik és nagyon csúnya...a borotváról nem is beszélve..kipattogzik...de nem csak itt hanem az egész lábam...állandóan begyullad...Az epilálástólés a gyantától meg benő a szőr...vki tudna vmi megoldást, esetleg szőrtelenítő krém? (bőrradírt,testápolót használok, az sem segít..)2014. máj. 14. 15:46
1/6 anonim válasza:
szőrtelenítő krém, vegyél külön érzékeny területre valót
2/6 anonim válasza:
A szőrtelenítő krémet mondtam volna én is. A legegyszerűbb módszer, nekem csak azért nem vált be, mert sehol nem találok olyat aminek jó az illata.
Ha intim részre kened, akkor azért olyat vegyél amit nyugodtan használhatsz azon a területen.
3/6 anonim válasza:
Próbáld ki az extra érzékeny bőrre való krémet, de előszőr csak pici területen, mert ez is okozhat gyulladást, ha az sem jó, akkor marad a végleges szőrtelenítés valamelyik fajtája.
4/6 anonim válasza:
Én a krém mellett még az IPL-t ajánlom, ha megengedheted magadnak. Csakis ha sötét a szőröd, de akkor nagyon beválik (csak nem kamu szalonba kell menni). Sajna drága, de legalább tartós.
5/6 anonim válasza:
A krém jobban irritálja a bőrt mint bármi más, szóval kétlem hogy pont az válna be.
Nekem is vékony, érzékeny bőröm van, plusz erős szőröm, eleinte azt hittem nekem sem vált be semmi, aztán kipróbáltam a hintőporos patronos gyantát, tök jó. Aztán cukorpasztát, ez meg tökéletes, semmi bajt nem okoz, se szőrbenövést, se semmit. Persze csak megfelelő használat mellett. Mert volt hogy rosszul téptem le és bevérzett durván. De az ilyen nem a gyanta hibája.
6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi, kipróbálom még a krémet ha az sem válik be akkor maradok a gyantánál...meg most olvastam neten vmi kék kenőcsről..elvileg az is beválik:D
2014. máj. 14. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!