Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? 15 éves vagyok...

Carolinne kérdése:

Mit tegyek? 15 éves vagyok csak, szülő nem tud róla, és nem is tudhat, lehet ez így? Ugye lehet?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 napja szeretkeztünk, és sajnos az óvszer elszakadt. Ma elmentem nődokihoz aki felírta az esemény utánit, be is vettem. Kiírt még citológiai szűrésre és vérvételre is. Ezeket meg tudom-e csinálni szülő tudta nélkül.? Nem lenne jó ha megtudnák. És hogy vesznek a hüvelyből kenetet.? Normális válaszokat kérek szépen főleg lányoktól, főleg akik már voltak ilyen helyzetben. előre is köszönöm

15/l

2014. máj. 13. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdekes ez az óvszer dolog... 16 éves korom óta védekezünk óvszerrel (most vagyok 33) és még SOHA nem szakadt el, pedig nem voltam szűzies életet élő.

Egyszerűen szerintem nem használjátok mégsem és valamit mondani kell. Óvszert MINDIG kell használni, soha nem szabad elhagyni, mert minden szexuális együttlétből lehet gyermekáldás.

Csak vizes alapú síkosítót szabad hozzá használni, semmilyen zsíros krém nem jó, mert károsítja az anyagát. A pharmatx sem jó gumival pont ezért.

Kenetvétel: teljese fájdalmatlan kb fél perc. Kacsát behelyezi az orvos, ez picit szétnyitja a hüvelyt, majd pálcával kenetet vesz. Vérvételt ismered. Szülő egyikhez sem kell. Ha abortuszod lesz, akkor viszont igen! Ne kelljen több esemény utánit beszedni, mert lórugásnyi hormon, nem tesz jót egyáltalán. A biztonsága sem tökéletes.

2014. máj. 14. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
15 évesen nem szexelned kellene.
2014. máj. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!