Valami bajom lehet? Vagy ez még normális?
Figyelt kérdés
18 éves leszek májusban és a menstruációm elég rendszertelen. nyáron, meg amikor "nyugi" van, akkor mindig, szinte napra pontosan megjött, de amikor elkezdődik az iskola, akkor van, hogy kimarad, aztán megjön és megvan több mint egy hétig. ez utalhat valami bajra? anyu többször is mondta, hogy el kéne menni egy nőgyógyászhoz, de ezzel az a baj, hogy anyu folyton be akar menni velem mindenhová, kikérdezi az összes orvost pontosan, meg érdeklődik és egyebek. de azt nem tudja, hogy nem vagyok szűz. karácsony előtt feküdtem le először a barátommal és már két éve együtt vagyunk, de tudom, hogy ő nagyon kiborulna, úgyhogy nem akarom neki elmondani. és másnak pedig nem tudom. szerintetek mit tegyek?
előre is nagyon szépen köszönöm!!
2013. jan. 28. 16:34
1/4 anonim válasza:
ha ennyire észrevehetően a suli alatt van és nyáron rendesen jön akkor lehet inkább csak a stressztől van. El mehetsz nélküle is orvoshoz, felnött vagy, azon a pár hónapon nem múlik semmi.
2/4 anonim válasza:
egyébként is ajánlatos néha elmenni kivizsgálásra miután már nem vagy szűz
3/4 anonim válasza:
Menyj el egyedül szerintem tedd azt.
4/4 anonim válasza:
ne szólj anyunak csak menj el a dokihoz.felnött vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!