Te elszoktátok mondani ha megjön (menstruáció)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most jonne meg 3.-jára( mensi ) es azt akarom kerdezni hogy anyukatoknak elszoktatok mondani? Marmint szoktatok neki szolni?szoktatok beszelni errol? Anya felem ilyen teren eleg nyitott szoval meg tudok vele beszelni sokmindent.. Ti elmondanatok?!2013. okt. 23. 21:02
1/9 anonim válasza:
Igen mivel ő veszi meg a betétet, tampont így ha kezd elfogyni szolok.
2/9 anonim válasza:
Hat mikor eloszor megjott, persze, megmondtam. Utana mar nem szoktam kulon bejelenteni, csak ha epp faj a hasam akkor mondom, hogy sz.rul vagyok, mert epp megvan, stb.
3/9 anonim válasza:
Persze, én mindig panaszkodtam neki, hogy fáj a hasam. :)
4/9 anonim válasza:
Magamtól nem mondom el, de ő mindig érdeklődött mikor kisebb voltam. Most meg mivel a párommal szexuális életet élünk, nyilván ő is tudja, mindig érdeklődik, hogy megvan-e. Ő írja a gyógyszerem, kb. tudja mikor kell megjönni. Szerintem aranyos, hogy mindig megkérdezi. :)
5/9 anonim válasza:
Ja ,én elmondtam mindig ,nincs abban semmi titok .Sőt még most felnőtt fejjel is említem neki ,ha úgy jön ki a lépés és éppen ott vagyok anyunál látogatóba .. 32/N
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Mindenkinek ment a zold pacsi! Azt meg kulon koszonom hogy ilyen gyorsan valaszoltatok!
2013. okt. 23. 21:09
7/9 anonim válasza:
én nem mindig jelentem be konkrétan, hogy megjött, de általában megkérdezem, hogy hol van betét, tampon, stb, mert ők veszik, mi meg ketten a húgommal irdatlan sebességekkel használjuk el a csomagokat. bár anya látja is rajtam, mert elég fájdalmasak. nekem egyszer még apukám is tudta, mert csak őt tudtam elküldeni betétért. szóval igen, én elmondanám.
9/9 anonim válasza:
Gondolom, a 7-es éppen görcsökben fetrengett otthon. Velünk is van így néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!