Eredmény p3 cin1?
Figyelt kérdés
Chlamidia vagy egyéb hasonló nemi betegségek miatt is lehet ez az eredmèny? Vagy csak és kizárólag a Hpv vírus miatt? Hpv-t csak úgy tudják megállapítani, hogy kimetszenek egy darabot a máhszájból? Hollandiából lehet rendelni teszteket ( hpv, chlamidia,...) otthon kenetet kell venni és visszaküldeni a laborba. Csak kicsit húzós egy hpv teszt 27 ezer ft. Magyarországon is van ilyesmi?2014. máj. 10. 16:42
1/3 anonim válasza:
A p3-as eredmény megismétlik pár hónap múlva.
A HPV teszthez nem kell kimetszés.
De miért nem az orvosodnak teszed fel ezeket a kérdéseket?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert mondtam neki, hogy túl sokat tisztálkodtam és túl stresszes volt az elmúlt időszak, erre azt mondta, ezeknek a dolgoknak semmi köze ehez...Az első esetben azt mondta hpv gyanú. Ha most is az lesz, akkor kimetszés. Én a gyanú szót úgy értelmezem, hogy lehet, nem biztos. Azért, mert valamelyik orvos műtét párti, én nem vagyok az. Ha lehet inkább elkerülném ezt a kimetszést.
2014. máj. 12. 16:27
3/3 anonim válasza:
hpv tesztet a huvelyvaladek alapjan is tudnak csinalni, nem kell mutet...de ha ugyes vagy es kibirod hogy most 1-2 evig ovszerrel legyel a paroddal, akkor magatol el tud tunni a virus a szervezetbol, illetve a parodebol is, es ki tudsz gyogyulni mindenfele mutet nelkul belole.Nekem sikerult, de eleg lassu a gyogyulasi ido, a sejtek lassan epulnek ujra.Erdemes erositeni az immunrendszert is vitaminokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!