Kenetvetel eredmeny? Mi ez?
Gram poz palca, gram labil palca, gram poz coccus, sarjadzo gomba negativ.
(Ez pontosan mi? Tudom hogy bakterialis fertozes, de szexualis uton terjedo?)
Ez van a papiron, a nogyogyaszom mindenfele kenetvetel nelkul irt fel Klion-d 100 (asszem ez a neve) huvelytablettat amibol elszedtem egy dobozzal, majd ezt kovetoen vett kenetet, aminek ez lett az eredmenye.
Ekkor 38 hetes terhes voltam, es azt mondta, nem tud mit csinalni, mert 'megkaptam a szukseges kezelest'.
Azota meg szoptatok de mar csak napi parszor, de mindenkepp szeretnem kikezeltetni, mert kellemetlen tuneteket okoz. 10 hettel szules utan megint azt mondta hogy szedjek el egy dobozzal, de akkor olyan szintu egeto, csipo erzest okozott hogy az elso tabletta utan abbahagytam. Megint klion-d-t fog felirni? Az nem hatott... Miert irta fel 2x is mikor nem hat? (Az hogy utana is fertozest mutat a lelet, egyertelmu) Lehet hogy orvost kene valtani hogy kikezeljek?
A partnert is kezelni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!