Véres vizelet mitől lehet, hogyan lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Tegnap estefelé kezdtem gyakrabban járni pisilini.Nehezzen folyt a vizelet.
Amit ma égő érzés követett és még pár csepp vér is volt benne.
Menstruáciomnak mostanában kellene megjönnie (nem szabályos) De ez nem az volt.
2009. dec. 27. 14:15
1/6 anonim 

válasza:

felfáztál! Menj el orvoshoz! ha nem akarsz nagyobb bajt!
2/6 anonim 

válasza:

Sok oka lehet. Pl. vesekő,ami elindult a húgyvezetékeden, és megsértette azt. (attól lehetett hogy nehezen pisiltél,mert akadályozta a vizelet útját). Hasikerül kipisilni, akkor semmit nem kell vele csinálni. Ha egyáltalán nem tudsz pisilni, vagy nagy fájdalmat érzel vesetájékon,akkor orvos kell. De lehet egy nagyobb felfázástól is. Ez esetben szintén orvos, antibiotikum kellhet.
3/6 anonim 

válasza:

én eleinte elmentem vele dokihoz. hiába adott gyógyszert, nem használt, csak tünetmentessé tett. mindenféleképp igyál rengeteget (másfél liter folyadékot kb 3/4 óra alatt. majd normális mennyiséget, mint máskor.), menj sűrűn pisilni, vegyél egy forró fürdőt. ha nem javul, menj dokihoz.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem is igy kezdődött a hólyaghurutom (köznapi nevén felfázás) . 4. napra már vért pisiltem :( Aztán irt az orvos antibiotikumot (5 szem volt ) és teljesen elmúlt hál istennek!Jobbulást kivánok
5/6 anonim 

válasza:

gyulladás, de lehet valami komolyabb is. Menj orvoshoz..
6/6 anonim 

válasza:

volt már ilyne nekem. felfázástol. fájt véres és darabos volt ha pisiltem. el fog mulni de nehogy más legyen.inkább vigyél be laborvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!