Nemi herpeszt hogyan lehet helyileg kezelni, gyorsítani az eltűnését?
Én semmilyen gyógyszert nem szedtem mikor először jött ki.
A kínok kínját álltam ki, sírtam mikor pisilni kellett menni...aki átélte tudja miről beszélek...
Grépfrútmagcseppel ecseteltem és nagy dózisban elkezdtem C vitamint szedni.
Utána még talán 2-szer jött elő, de akkor már inkább csak a pöttyöket láttam, nem jött elő a hőemelkedés és az iszonyatos fájdalmak.
Azóta tünetmentes vagyok, vagy legalábbis nem észleltem.
Csak az első olyan borzalmas, na meg majd szülés előtt kell szólni a dokinak, mert ha épp aktív a vírus ( még ha nem is látod), akkor császároznak majd, nehogy agyhártyagyulladást kapjon a pici.
Igen, tudom, milyen az első, két éve nyáron jött ki először, két hétig azt hittem, most van vége az életemnek...
azóta ez a második kiújulás, legutóbb is és most is csak egyetlen kis "pattanás" jött ki, ami nem fáj, nem viszket csak néha egy kicsit... azért tettem fel a kérdést, mert most sokkal rosszabb helyen jött ki, mint legutóbb, közvetlen a hüvelybemenet mellett, és így nem tudok együtt lenni a párommal, legutóbb elég volt csak leragasztani, mert a nagyajkamon jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!