Mellnövekedést nem lehet gyorsítani? Bővebben lent
Nincs. A legjobb megoldás, ha letojod a fejüket, esetleg megkérdezed, hogy az életükben elért legnagyobb eredmény az, hogy nő a mellük, vagy mitől vannak úgy oda?
Meg vegyél olyan ruhát, amiben nem látszik, mellrészen fodrosak előnyben. Nyugi, meg fog nőni, de ezt nem lehet gyorsítani sajna.
én is 13 vagyok. ugyanez a problémám.
utolsó kb. mennyi idő után látszik a változás? xPPP
Egyik ismerosom sokszor fogyasztott szojábol készult termékeket,és azt vette észre,hogy valamivel nagyobbak lettek a mellei pár honap alatt.
Ez azért van,mert a szoja és még néhány novény,étel fitoosztrogéneket tartalmaz,és ettol lett nagyobb a melle.Itt most nem kell oriási változásra gondolni.Kicsivel lett nagyobb.Mi észre sem vettuk,o látta a tukorben,nem volt szembetuno a változás.Azt nem tudom,miután abbahagyta a szojafogyasztást,visszaállt-e a régebbi méretre.
Nekem is menstruácio elott valamivel nagyobbak,és feszulnek,mert ilyenkor osztrogének termelodnek a szervezetben.
A természetes osztrogének fogyasztását,mint pl a szojáét sem szabad tulzásba vinni,mert tobbet árthatsz vele,mint használsz.
Te még fejlodésben vagy.Es hidd el én is pont igy voltam mint te,és késobb nagyobbak lettek a melleim.
A fejlodést nem tudod siettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!