Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a bajom? Aggódom!?

Mi a bajom? Aggódom!?

Figyelt kérdés
Én írtam tegnap egy kérdést, de most szeretném újból feltenni. 6 éves korom óta folytonos hüvelygombám van amit eddig nem kezeltünk tudom én vagyok a hibás de elég kellemetlen lett volna anyukám elé állni. Most 13 éves vagyok de a mai napig van, mert barnás folyásom van, és néha viszket. Attól félek, hogy méhszájsebem van. Sok nőnek van. Azt olvastam, meg egyszer anyukám barátnője mondta , hogy akár el is rákosodhat ha elhalasztják. Attól félek, hogy a sok fertőzés miatt méhszájsebem van, és amiatt pedig rákom mert eddig halogattam. Tényleg olvastam erről, ha kell be is másolom! Kérem segítsenek.. el fogunk menni orvoshoz de addig megőrülök.
2009. dec. 27. 12:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ezt olvastam egy orvos honlapján : : Az elhanyagolt méhszájseb ugyanakkor rákmegelőző állapot, mert fennáll a lehetősége, hogy tumoros elváltozássá alakul át.
2009. dec. 27. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
De eddig nem voltatok orvosnál?
2009. dec. 27. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
6%

FEJEZD MÁR BE!!!NEM VAGY RÁKOS!! A VILÁGON TÖBB MILLIÓ NŐNEK VAN HÜVELYGOMBÁJA ÉS SZINES FOLYÁSA!!!!!!!!

NEKED MÁR AZ AGYADDAL VANNAK PROBLÉMÁK NEM A MÉHSZÁJADDAL!!

2009. dec. 27. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
és most mért teszed fel újra? eztmondmeg.
2009. dec. 27. 12:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

de akkor mostmár beszéltél anyukáddal és el is mentek dokihoz???

Nyugi biztos meg fogsz gyógyulni, csak fontos , hogy lásson orvos is, mert mi laikusként nem fogunk sokat mondani.

2009. dec. 27. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal vagy még ahhoz,hogy méhszájsebed legyen.Gondolom nem élsz még szexuális életet.Mindenképpen el kell menned orvoshoz,ha teheted tedd meg már holnap.nem szabad elhanyagolni ezeket a dolgokat.A doki meg fog nyugtatni,és felír kenőcsöt meg hüvelytablettát.attól elmúlik majd a gombád,és megoldódik a probléma.Kezelés nélkül viszont ez nem fog működni.
2009. dec. 27. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, elmegyünk. De addig én aggódom, nem tudom miért de félek.
2009. dec. 27. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
és addig mindennap kiírod ide a kérdésedet h tovább féljél?
2009. dec. 27. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Kösd le magad valamivel,olvassál ,tévézzél,sétálj.Ne gondolj butaságra,hiszen semmi komoly bajod nincsen.
2009. dec. 27. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Több oldalnyi hasznos választ kaptál már tegnap is, még mi újat szeretnél hallani?? Meg kéne fogadni a tanácsokat, nem pedig folyamatosan pánikolni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__56401..

2009. dec. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!