Ugye, nincs/nem lesz semmi bajom? Nagyon aggódom.
Délután, amikor mentem haza az iskolából, ki akartam szedni a jobb fülemből egy kis bogarat, de csak beljebb ment. Amikor hazaértem, erős vízsugarat engendtem a fülembe, de nem vettem észre, hogy kiment volna. Ez 13:30 körül történt. Most egy kicsit szédülök, illetve csiklandozó érzést érzek a fejemben, de remélem, nem a bogár miatt. Ugye, nem ment/megy fel az agyamba?
18/F
Nekem a nyelőcsövem van mindig tele rovarokkal, mert az orromon keresztül berepülnek, és ott lyukadnak ki.
Nem hiszem, hogy egy bogár a hallójáratokon felmászott volna az agyadba (ha ez egyáltalán lehetséges, gondolom a bogár méretétől is függ,meg az anatómiától de nem vagyok orvos!).
Viszont a hipohonderségben lehet valami. Egyszer fura ízt éreztem a számban, és mikor benyúltam, egy fekete pont maradt az ujjamon. A pont elugrott, mivel egy bolha volt. Azután,ha ránéztem a macskára, gombóc kerekedett a torkomban, és nem bírtam elhessegetni a gondolatot, hogy a kis ugráló vérszívók ...
20:17
Más szempontból nem vagyok nyámnyila. Szeretek sátrazni, túrázni, madarászni, fotózni, szeretem az extrém dolgokat. Természetvédelemmel foglalkozom szabadidőmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!