Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon rajtam kivül aki utälja...

Vajon rajtam kivül aki utälja a nöiesseget/nö lenni?

Figyelt kérdés
Nem ertem miert akarnak a feriak nök lenni,hisz az olyan szörnyü.Nem birom ezt az allando mensit,amig nincs olyan jo,de amikor megjön,mitha minden jo dolog elillant volna az eletemböl.Mindig mondom h nem akarok gyereket szülni,hisz ebbe is belehalok,remegö labakkal a wc-n,beszakad a hatam,stb... Barcsak ne lenne mensi,amugy szeretek nö lenni. Meg ez a szüles,remisztö,sztem nem birnam ki...

2014. máj. 8. 05:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na erröl beszelek mint az utolso.En is felek az aranyertöl is,analt,meg nam akarok soha.Miert mondod h roncs vagy? hany evesen szültel,es mennyi idös a picid? :) Amugy a cuncimat is feltem,en ilyenek szeretem,amilyen.
2014. máj. 8. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:

A menzesz probléma= valakinek még fájdalmasabb/erősebb, mint neked. Nők milliói élték már túl, nem a világ legnagyobb problémája.

A szülés probléma= nekem sem vágyam egy gyerek, de ha már egyszer lesz, én sem akarom természetes úton megszülni. Igen, szüld meg császármetszéssel! Ilyen egyszerű.

2014. máj. 9. 22:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Es te hany eves vagy? nem erzed h kesnel a gyerekvallalassal?
2014. máj. 10. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Néha én is utálok csaj lenni. Főleg amikor megjön. Olyan erős görcseim vannak h aznap nem tudok lábraállni, sőt miután megjött van egy kritikus másfél-két óra amikor konkrétan ordítok a fájdalomtól és folyik a könnyem ha nem veszek be görcsoldókat.

Unokatesómnak is ugyanez van, de csak nekünk kettőnknek a családban és persze mindenki azt mon dja h túl reagáluk mindketten ezt. Aha. Mert én reagálásból ordítok meg fetrengek.

Az meg h nem akarsz szülni.. naigen. Én is hasonlóan érzek. Inkább a császározás mint h alul szétszakadjak, plusz ugyanolyan alakom és csontozatom van mint édesanyámnak aki majdnem belehalt a szülésbe a kicsi csípője miatt. Jók a kilátásaim tehát. DE a császározás meg iszonyú ronda heget hagy plusz az egy műtét ami kockázatos. És amikor ezeket végig gondolom mondom h áh nem akarok én gyereket, egyenlőre biztos nem és akkor megint én leszek a szörnyeteg:D

Mellesleg foglalkozzanak már az emberek a saját dolgukkal, nem, kérdező? Én döntöm el h mit szeretek vagy utálok.

2014. máj. 15. 09:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Pont igy vagyok vele en is. Jo lenne a gyerek,aranyos meg minden,kell az utod,de ez a szenvedes nagy resze a nöknek jut. Ferfiaknak könnyebb.. de nem ertik meg.
2014. máj. 15. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kicsit nyersen fogalmazott az első, de sajnos igaza van, nagyon is sok mindenben! És ezt nőként mondom.

Én se nagyon szeretem a nőiességet, azért mert már szégyenlem magam a mai nők nagy része miatt!-Idióta plázatyúkok miatt. Komolyan mondom, alig van köztük normális! Tényleg csak nyávogni, manipulálni, hazudozni tud egy jó részük, és azon van, hogy használhatna ki másokat! Pletykálnak máshoz nem értenek, általában semmibe se jók.

Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos egyre inkább ezt látom a társadalomban!:(

2015. jún. 11. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, viszont az nem normális, ha ennyi bajod van a mensiddel, mindenképp orvos,mert az egy dolog, hogy senkinek sem kellemes, na de ez se normális,hogy ,,belehalok", ez egy természetes folyamat kéne, hogy legyen, de azt veszem észre magam körül is, hogy manapság, már , ahogy fogalmaztál te is, ,,életképtelenné" válnak tőle sokan. Teljesen felborult már minden...
2017. dec. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!