Vajon rajtam kivül aki utälja a nöiesseget/nö lenni?
operáltasd ki a petefészkeidet!
én nem akarok nő lenni, rinyáltok nyávogtok, sz*ptok ,botrányosan arra buktok ha valaki le sz*ptat ,aki törödik azt még le sz*rjátok, állandóan a baj van veletek vezetni se tudtok főleg tolatni ! bízony isten ha lesz barátnőm megtanitom mindenre .... ha nincsenek
Te hatalmas nagy ök** vagy! A "mensivel" együtt kell élni,nem rinyálni azon,hogy ez de rossz..stb. -.- Nem akarsz gyereket? Oké..tegyük fel neked lehet gyereked (mert ez sem biztos) de te nem akarsz!! Rengeteg nő akar de nem lehet neki,mert az isten ezeknek a tus****** adta meg ezt a lehetőséget akik nem akarnak..
A te anyukád is megszült téged,erre nem gondolsz? Ő nem bírta ki? De,mert itt vagy! Ezeken gondolkodj már el azért..ez felháborító!
Egy szülést simán ki lehet bírni,mások is kibírták.. -.-
5. vagyok.
Szerintem nincs olyan nő aki szeretné a mensit, mindenki utálja, ezt valahogy másképp kellett volna, hogy megoldja a természet. Te egy kicsit nehezebben dolgozod fel és ezért ilyen rossz kedved. Talán segíthet az ha, valami jó elfoglaltságot keresel és elfoglalod magad.
Szüléssel meg bőven ráérsz még később foglalkozni, könnyen lehet, hogy változik a véleményed. 28F
5.vagyok.
Ha anyukáddal nem tudsz erről beszélni, persze, hogy okot adhat a félelemre, de azt ne vedd alapon, hogy Ő hány éves korában szült, mert az baromira más világ volt.
Ma hidd el ez felment 30 évre, hogy vállalják az elsőt, másodikat meg nem is igen.
Az pedig teljesen természetes dolog, hogy félsz attól, amit még nem tapasztaltál, de ennek az a veszélye, hogy a valóságosnál negatívabb színben tünteted fel a dolgot, (pl a szülést) és ez miatt még jobban tartsz tőle. 28F
A szülést szívsen kihagytam volna. A 37. héttől kórházban voltam az őrült fájdalom miatt. Görcsoldót nem kaphattam, mert akkor koraszülött lett volna a pici. Kínkeserves vajúdás után megszültem nagy nehezen. A pokoli görcsöktől és hogy azt hittem szétszakadok odalent állítólag már könyörögtem az orvosnak, hogy öljenek meg inkább. A puncim sajnos tényleg nem a régi, a szülés közben összeszedett aranyér+végbélrepedés miatt az análszex sem jó. (Egyszer próbáltuk mikor már azt hittem panaszmentes vagyok. Mikor a párom behatolt, szó szerint beájultam a fájdalomtól, LONGO műtét...)
Szeretek e nő lenni? Nem! Mondjuk egy roncs vagyok, nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!