Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon rajtam kivül aki utälja...

Vajon rajtam kivül aki utälja a nöiesseget/nö lenni?

Figyelt kérdés
Nem ertem miert akarnak a feriak nök lenni,hisz az olyan szörnyü.Nem birom ezt az allando mensit,amig nincs olyan jo,de amikor megjön,mitha minden jo dolog elillant volna az eletemböl.Mindig mondom h nem akarok gyereket szülni,hisz ebbe is belehalok,remegö labakkal a wc-n,beszakad a hatam,stb... Barcsak ne lenne mensi,amugy szeretek nö lenni. Meg ez a szüles,remisztö,sztem nem birnam ki...

2014. máj. 8. 05:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%

operáltasd ki a petefészkeidet!

én nem akarok nő lenni, rinyáltok nyávogtok, sz*ptok ,botrányosan arra buktok ha valaki le sz*ptat ,aki törödik azt még le sz*rjátok, állandóan a baj van veletek vezetni se tudtok főleg tolatni ! bízony isten ha lesz barátnőm megtanitom mindenre .... ha nincsenek

2014. máj. 8. 06:14
 2/17 anonim ***** válasza:
61%

Te hatalmas nagy ök** vagy! A "mensivel" együtt kell élni,nem rinyálni azon,hogy ez de rossz..stb. -.- Nem akarsz gyereket? Oké..tegyük fel neked lehet gyereked (mert ez sem biztos) de te nem akarsz!! Rengeteg nő akar de nem lehet neki,mert az isten ezeknek a tus****** adta meg ezt a lehetőséget akik nem akarnak..

A te anyukád is megszült téged,erre nem gondolsz? Ő nem bírta ki? De,mert itt vagy! Ezeken gondolkodj már el azért..ez felháborító!

Egy szülést simán ki lehet bírni,mások is kibírták.. -.-

2014. máj. 8. 06:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Bizonyára nagyon fiatal vagy még ... majd kb 10 év múlva mindent máshogy fogsz látni .
2014. máj. 8. 06:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, ilyenekre minden nő gondol, mikor pl átázik, nincs lehetőség tamponcserére, vagy idegen helyen félkézzel az ajtót, másikkal a tampont fogod úgy ,hogy a táskád a nyakadban, leülni persze nem fogsz, mert bakker benzinkút és amúgy sincs wc papír. Persze, ilyen esetekben én is azt mondom, hogy utálom az egészet és rohadjon meg a világ. Szülésről nyilatkozni nem tudok, még nem volt benne szerencsém, azt gondolom, hogy sokan átestek már rajta (nővérem is, aki kellőképpen hisztis és hipochonder és minden baja van), és mégis tele van a világ anyukákkal. Nem kell ennyire túl reagálni, mindenkinek megvan vele a problémái, egy pár napig bosszankodik rajta aztán úgy is elfelejti.
2014. máj. 8. 07:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hány éves vagy?
2014. máj. 8. 07:37
 6/17 A kérdező kommentje:
23.szeretnek gyereket,csak nekem mar a mensi eletkeptelenne tesz. 4-es nagyon tetszett pont ram illik vicces volt. mindenkinek ment a kez,kiv. 1-es.szidkozodast tartsa magaba,azert felesleges gepelni.
2014. máj. 8. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Szerintem nincs olyan nő aki szeretné a mensit, mindenki utálja, ezt valahogy másképp kellett volna, hogy megoldja a természet. Te egy kicsit nehezebben dolgozod fel és ezért ilyen rossz kedved. Talán segíthet az ha, valami jó elfoglaltságot keresel és elfoglalod magad.

Szüléssel meg bőven ráérsz még később foglalkozni, könnyen lehet, hogy változik a véleményed. 28F

2014. máj. 8. 14:37
 8/17 A kérdező kommentje:
Ohh. Köszönöm szepen kedves fiu/mär ferfi. :) Igen erett a gondolkodasod. :) Tegnap parom is azt mondta h raerek meg ezzel.csak anyum is 20evesen szült engem.Hat igen utana ha elmulik,megint minden jo,de ezt minden honapban elszenvedni,nem tul jo dolog,egesz nap görnyedek,teljesen kivesz a napombol.Amugy 2-esnek! szeretnek gyereket,csak nem ilyen szörnyü aron.parom azzal vigasztal h olyankor ugysincs meg,de a terhesseg megrosszabb.Sajnos nekem anyu azt mondja ne szüljek,meg blabla,hiaba kerdezek erdektelen az ügyben nem igazan szeret rola meselni,apäm inkäbb.Ez is lehet az oka annak h felek az "ismeretlentöl"
2014. máj. 8. 15:16
 9/17 anonim ***** válasza:

5.vagyok.

Ha anyukáddal nem tudsz erről beszélni, persze, hogy okot adhat a félelemre, de azt ne vedd alapon, hogy Ő hány éves korában szült, mert az baromira más világ volt.

Ma hidd el ez felment 30 évre, hogy vállalják az elsőt, másodikat meg nem is igen.

Az pedig teljesen természetes dolog, hogy félsz attól, amit még nem tapasztaltál, de ennek az a veszélye, hogy a valóságosnál negatívabb színben tünteted fel a dolgot, (pl a szülést) és ez miatt még jobban tartsz tőle. 28F

2014. máj. 8. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:

A szülést szívsen kihagytam volna. A 37. héttől kórházban voltam az őrült fájdalom miatt. Görcsoldót nem kaphattam, mert akkor koraszülött lett volna a pici. Kínkeserves vajúdás után megszültem nagy nehezen. A pokoli görcsöktől és hogy azt hittem szétszakadok odalent állítólag már könyörögtem az orvosnak, hogy öljenek meg inkább. A puncim sajnos tényleg nem a régi, a szülés közben összeszedett aranyér+végbélrepedés miatt az análszex sem jó. (Egyszer próbáltuk mikor már azt hittem panaszmentes vagyok. Mikor a párom behatolt, szó szerint beájultam a fájdalomtól, LONGO műtét...)

Szeretek e nő lenni? Nem! Mondjuk egy roncs vagyok, nem nő.

2014. máj. 8. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!