Lehetséges, hogy marad még bennem sperma tegnap előtt estéről? Ugye nem a gomba jött vissza MEGINT?
Persze, hogy naponta hárommal találkozol, mert a másik harmincezer, aki viszont NEM lett terhes a tabletta mellett, csak háromhavonta egyszer megy hozzátok vissza, tablettát íratni...
Természetesen semmilyen védekezési forma sem 100%-os, de az, hogy tablettaszedés MELLETT még óvszert használjon, az kb olyan, mintha csak vegyvédelmi ruhában mehetne utcára.
"De az se véd 100%osan,ennyire nem lehetsz hülye!"
Most akkor te lehülyézhetsz engem rögtön, de fordítva már
bántja a kis szívedet? Érdekes ;)
Egyébként a nyakamat tettem volna rá, hogy most az jön, hogy te nőgyógyász vagy, vagy ott dolgozol vagy nővér vagy akármi -.- Mekkora kamu.
Valoszinüleg a "szeked tabit mégis terhes lettem" féléknek a 80%-a néha-néha elfelejtette bevenni, vagy antibiotikumot szedett, (vagy mást) ami gyengíti a hatását , esetleg kihányták/hasmenésük volt ami szintén hatástalanítja...Csak ezt elfelejtik közölni, mert akkor felelőtlennek vannak tituálva, így meg a tabletta a hibás, nem ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!