Lehetséges, hogy marad még bennem sperma tegnap előtt estéről? Ugye nem a gomba jött vissza MEGINT?
De az se véd 100%osan,ennyire nem lehetsz hülye!
Ha nem jön majd meg,csinálj tesztet! Miért nem használsz óvszert,ha csak egy haverrak szexelsz?? A terhességet és egy esetleges fertözést is elkerülhetnél!
Arról nem is beszélve, hogy 8000 forint a foggátló amit szedek, majd még 5-ért veszek mellé gumit is -.- meg egy ezresért havonta tesztet is csináltatok. eszem megáll:)
Többieknek köszönöm a választ, de szerintem vaklárma volt. Olvastam, hogy normális, ha nem teljesen szagtalan a váladék, akkor van gáz, ha áthatóan büdös...
Fogalmam sincs, hogy eddig milyen volt, mert eddig nem nyulkáltam magamba és nem szagolgattam ami onnan kijött (bocs ha ez igy undorító, nemtom másképp leírni).
Ami a bugyimon van, vagy a hüvelybemenetnél az szagtalan.
január óta 3 hetente mentem orvoshoz, nagyon nem szeretnék már megint :(
Nem vagyok hulye!! Nogyogyaszaton dolgozok,es naponta legalabb 3-an erkeznek ugy,hogy tablettat szedett meg is terhes...
Ezert irtam,hogy nem ved 100%-osan! Miert kell az embert rogton lehulyezni??? A szexualis uton terjedo betegsegekrol meg ne is beszeljunk. Mikor meg van lepodve hogy szifilisze van,pefig csak 1x nem hasznalt gumit a partnererrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!