Nagyon megrémültem. Segítség?!
Nem is tudom, hogyan kezdjem egy kicsit hosszú lesz!
13 éves vagyok. Az a gondom, hogy már 5-6 éves korom óta minden féle fertőzést, gombát összeszedtem, wc-ről, akár az uszodától. Ez a mai napig kísér. 5-6 éves korom óta szenvedek emiatt. Eddig nem mertem szólni anyukámnak tudom ez rengeteg idő volt, és azt is hogy lehetnek káros szövődményei.. emiatt félek.. A fertőzésem miatt sokszor van barnás, sárgás folyásom, kellemetlen illattal, tudom most sokan szidni fognak hogy "de bolond, eddig húzta "? Tudom.. De attól félek, hogy ettől a sok gombás fertőzéstől méhszájsebem lett, tudom elég gyakori. És attól félek, ha majd elmegyek orvoshoz kontrollviszgálatra, daganatot talál.. Ma egész nap sírtam amikor ezt olvastam egy újságba hogy a fertőzésnek ilyen szövődményei lehetnek.. Kérem nyugtassanak meg, tudom én vagyok a hibás, de annyira féltem anyukámnak szólni emiatt főleg 6 évesen.. Segítsenek.
nőgyógyásztól meg nem kell félni... attól függetlenül hogy még csak 13 vagy. egyáltalán nem fájdalmas, picikét kellemetlen de egyáltalán nem fáj:) én is voltam tizenéves koromban, kb 14 voltam... szóval ne aggódj.
ja és a dokinak mindent mondj el pontosan. és minél előbb menjetek.:)
Tudom, hogy nem így terjed! De ma ezt olvastam
Az elhanyagolt gombás, gyulladásos fertőzések miatt kialakulhat a méhszájseb, melynek tünete lehet a barna,kellemetlen folyás. A méhszájseb elhalasztása miatt kialakulhat a MÉHNYAKRÁK!
Szia én 14 éves vagyok!
Eléggé sok problémám volt és sokat kellett járjak nőgyógyászhoz.Igazából nem is értem, mitől félsz?Anyád is nő és ha valami problémád van akkor mond el neki és menj el vele orvoshoz.Ő is rendszeresen kell járjon oda ilyen szürésekre és egyebekre és az sokkal fájdalmasabb érzés mint amit a te esetedben végeznének vizsgálatot.Énis mindig anyummal járok oda.Amugy, hogy van e gombád azt ugy szokták meg állapítani, hogy egy hurkapálcát aminek vattás a feje azt kicsit benyomja a hüvelyedbe.Kellemetlen érzés de csak 1-2 másodperc az egész és nem halsz bele.Azt hiszem 12 éves lehettem mikor először volt "szerencsém" ehhez, és utoljára 1 hónapja voltam.És igaz a gombától nagyon sok féle szövödmény lehet és azt senki se fogja megmondani hogy neked mi ( ha lett is vmi egyáltalán ) csak az, aki orvos és nem vizsgált meg.Szerintem 13 évesen vagy anyira érett, hogy megbeszéld anyukáddal.Ha bármi bajod lesz mert ott bögsz és rettegsz a szobádba és képtelen vagy szólni neki akkor CSAK MAGADRA VESS!
Szerinted miért vannak a szülők és a nőgyógyászok? DÍSZNEK?
15:46 os vagyok és olvastam
Nem tudom mennyire lehet hinni a mai lapoknak.Általában szerkesztők nem orvosok, netről innen onnan szednek infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!