Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ennek az oka? Ez...

Mi lehet ennek az oka? Ez természetes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves vagyok, és 9 éves korom óta menstruálok. Eddig minden rendben volt, de egyszer csak 11 éves koromban pont a Júliusi ciklusom első napján amikor megjött, szédültem, nem láttam csak világos fényt, hányingerem lett, a menstruációs vérzésem nagyon erőssé vált, a görcsök szinte kibírhatatlanok voltak. Majd ez megjelent minden èvben Júliusban. De 2013. októberben ez ismét megjelent, pont az iskolában és a tanár egyből hazaküldött, nem is érdekelte, hogy nincs otthon senki. Na mindegy. Majd ezután az alkalom után minden hónapban megjelent és egyre jobban, egyre kibírhatatlanul. Ma reggel is ez történt... de már annyira kibírhatatlanná vált, hogy csak feküdtem és csak remegni tudtam.

Miért lehet ez? A hormonok? Vagy szerepet játszhat, hogy sportolok? Vagy valami más lehet az oka? Vagy ez természetes?

U.i.: Bocsi, hogyha van helyesírási hiba, csak telefonon vagyok.

2014. ápr. 26. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűen ilyen "típus" vagy, de lehet vmilyen betegség jele is. Fordulj nőgyógyászhoz!
2014. ápr. 26. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálás nem ártana, nem akarlak ijesztegetni, de nekem is volt ilyen. Kiderült, hogy epeköveim vannak, és amikor megjött, az valahogy kihatott rá, és baromira görcsöltem, meg rosszul voltam.
2014. ápr. 26. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is inkább az orvost javaslom, mivel ő tuti, hogy biztosat mond és nem lesznek találgatások, hogy most mégis mi ez. Ha pedig már ilyen régóta ez fennáll, menj el minél előbb, nehogy valami komolyabbá alakuljon.
2014. ápr. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!