Tudom, ez egy nagyon nehezen meghatározható dolog, de érdekelne, hogy mi számít még természetesnek és mikortól kell betegségre gyanakodni.
Nekem átlátszó/fehéres, az állaga a ciklusomtól függően hol kicsit sűrűbb, hol folyékonyabb. Szaga nincs és egyéb panaszom sincs (nem ég vagy viszket). Viszont a mennyisége szerintem sok (bár fogalmam sincs, hogy másnak mennyi). Igaz, ez is nagyban függ attól, hogy a ciklusomban éppen hol tartok, de nap végére meglátszana az alsóneműmön, ha nem tennék be tisztasági betétet.
Érdekelne, hogy ti hogy vagytok ezzel? Nálatok mennyi a természetes?
2014. márc. 23. 18:16
1/7 anonim válasza:
Szia. Nalam is ugyanez a helyzet, szorol szora! En is kivancsi lennek masok velemenyere:) Egyebkent en elmentem nogyogyaszhoz is aki azt mondta, hogy minden rendben. De megis kicsit bizonytalan vagyok mer rendesen latszik a bugyibon estere (idonkent).
2014. márc. 23. 18:32
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni dolog, van, akinek több van, van, akinek kevesebb. Ha semmi tünet nincsen, fájdalom, viszketés, ilyesmi, akkor el kell fogadni, hogy tisztasági betétet kell használni. Nekem is ilyen, ilyen alkatúak vagyunk :)
Ez teljesen normális így az esetleges "akupunkturás" vélemények ellenére is.
Minden nőnek van, a szerencséseknek alig valami, a kevésbé szerencséseknek sokkal több. Sokan kénytelenek tisztasági betétet hordani állandóan.
Ha más tünet nincs, akkor -sajnos - ennyi...
2014. márc. 24. 09:29
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazából szerintem is ilyen típus vagyok, mert mióta kb menstruálok, azóta ilyen és ennyi a hüvelyváladékom. Hát, ez van. Kiszáradni legalább nem fogok ott alul :D
2014. márc. 24. 22:06
6/7 anonim válasza:
Így igaz!
2014. márc. 26. 13:17
7/7 anonim válasza:
Azzal lehet csökkenteni a váladékot, hogy a hüvelyt lúgosítani kell, mert túl savas lehet és több váladékot termel. A dolog ilyen módon nem kóros, de az kellemetlen ha az alsóneműn meglátszik.Használjatok hüvelymosót, öblítöt és fürdésnél ki kell mosni a hüvelyt, akkor eltávozik a nagyobb mennyiségű váladék. Sok nő ezt nem is tudja és nem is gondolja hogy a hüvelyt ki kell öblíteni.Főként fiatal korban kell erre még figyelni , akkor még nem áll fenn annak a veszélye, hogy hüvely szárazság fordul elő ez csak az idősebb nők problémája.Lehet kapni hüvely öblítőt , de egy normál baba szappan is megteszi.Egy idő után meglátjátok hogy helyre áll a probléma.Én már öreg vagyok, de a saját tapasztalatom szerint javaslom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!