Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális ha még nem jött meg?

Az normális ha még nem jött meg?

Figyelt kérdés
14 éves múltam, de még nem jött meg. Pedig már 11 éves korom óta van folyásom, szőrösödöm, és a melleim is elég nagyok. Lehet hogy valami bajom van?

2014. ápr. 21. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
16 éves korodig kell megjönnie, tehát teljesen normális
2014. ápr. 21. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl sovány? Nem nyúltál mostanában hirtelen? Egyébként még teljesen normális, ahogy az első válaszoló írta 16 éves korodig nincs okod aggodalomra. :)
2014. ápr. 21. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnak 16 évesen jött meg, nekem 14 :) mondjuk szerintem nekünk ezek a folyamatok később indultak. De ne aggódj még szerintem :D Ja, és addig örülj, amíg nincs. Nekem most pont megvan és uuuuuuuutálom XD :D
2014. ápr. 21. 16:30
 4/6 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod, aki később érik, az tovább marad termékeny, sok múlik a genetikai képleten. Anyukám 8. után nyáron esett át rajta, én valamikor 9.-be, már azt hittem elfelejtkezett rólam a természet, de sajnos nem. Pedig milyen jó lett volna, nem kéne lemondanom a fehér ruhákról azokon a napokon, s azt figyelgetnem, nem e ütött át. Még a kutyák is megérzik, tök ciki.
2014. ápr. 21. 16:44
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) 2. válaszolónak: nem éppen a sovány kategóriába tartozom, de nem vagyok dagatt sem, és nem igazán nőttem mostanában
2014. ápr. 21. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
17 éves korig kellene megjönnie, addig ráérsz.
2014. ápr. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.