Az normális ha még nem jött meg?
Figyelt kérdés
14 éves múltam, de még nem jött meg. Pedig már 11 éves korom óta van folyásom, szőrösödöm, és a melleim is elég nagyok. Lehet hogy valami bajom van?2014. ápr. 21. 16:20
1/6 anonim válasza:
16 éves korodig kell megjönnie, tehát teljesen normális
2/6 anonim válasza:
Nem vagy túl sovány? Nem nyúltál mostanában hirtelen? Egyébként még teljesen normális, ahogy az első válaszoló írta 16 éves korodig nincs okod aggodalomra. :)
3/6 anonim válasza:
Anyámnak 16 évesen jött meg, nekem 14 :) mondjuk szerintem nekünk ezek a folyamatok később indultak. De ne aggódj még szerintem :D Ja, és addig örülj, amíg nincs. Nekem most pont megvan és uuuuuuuutálom XD :D
4/6 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod, aki később érik, az tovább marad termékeny, sok múlik a genetikai képleten. Anyukám 8. után nyáron esett át rajta, én valamikor 9.-be, már azt hittem elfelejtkezett rólam a természet, de sajnos nem. Pedig milyen jó lett volna, nem kéne lemondanom a fehér ruhákról azokon a napokon, s azt figyelgetnem, nem e ütött át. Még a kutyák is megérzik, tök ciki.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) 2. válaszolónak: nem éppen a sovány kategóriába tartozom, de nem vagyok dagatt sem, és nem igazán nőttem mostanában
2014. ápr. 21. 17:04
6/6 anonim válasza:
17 éves korig kellene megjönnie, addig ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!