14 éves vagyok s még nem jött meg a menszeszem! Ez baj vagy normális?
Figyelt kérdés
Az osztályba már mindenkinek meg van.. :(2014. márc. 23. 18:54
1/8 anonim válasza:
Semmi baj .Ez normális valakinek hamarabb jön meg valakinek meg nem . Nekem ebben az évben jött meg januárba , és még csak 12-ő vagyok :)
Ha 15 éves korodig nem jön meg az már baj,fordulj a nőniorvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Normális! Kit érdekel, hogy másnak megvan?.. Majd 15-16 évesen elmész orvoshoz, ha akkor sem lesz, addig felesleges aggódnod.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Azért csak aggódok mert hát már nagyon várom hogy megjöjjön!:)
2014. márc. 23. 19:04
4/8 anonim válasza:
ha megjön,nem ezt fogod mondani.én amikor megjött teljesen kiborultam sírtam is. de természetes a csajok,nő ilyenkor kiborulnak :D
5/8 anonim válasza:
16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációnak. Ez nem verseny! Teljesen természetes, hogy van akinek előbb jön meg, van akinek később. Mindenki másképp fejlődik!
6/8 anonim válasza:
17 éves kor alatt ha nem jönne meg, akkor sincs semmi baj!
ha 17-ig nem jönne meg akkor orvoshoz kellene menned, de 18 év alatt a normális orvos is csak annyit mond, hogy nyugi.
18 év felett kellene beavatkozni a hormon rendszerbe.
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! :)
Természetesen ment a "zöld kéz" :D
2014. márc. 25. 07:24
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:)
Ma megjött,s nem olyan borzalmas.
Nekem eddig *lekopogtam* nem görcsöl a hasam :) Aminek nagyon is örülök :3
Köszi a segítséget! ;)
2014. márc. 29. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!