Heló minek gyűjtögetik vagy egyáltalán ez mire jó? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval nem rég jött nekem meg és kipróbáltam az always platinum betétet nagyon bevált,de előtte rákerestem a neten is h milyen meg youtubon néztem róla teszteket is... és megakadt a szemem egy ilyen nevű videón.. period storage.. ez volt a címe és rákattintottam és volt a lánynak benne egy fiókja meg doboza és abba tampaxok voltak betétek de vagy 50-60db vagy akár több is meg több fajta valakinek van ilyenje és ha igen megtudja mondani h mire jó ez a sok betét meg ilyenek? :SS amúgy lehet hülye kérdés de azért megkérdem... ha valaki kíváncsi rá a youtubra írja be azt hogy: period storage.. köszi előre a válaszokat..2014. ápr. 20. 23:41
11/14 anonim válasza:
csak most láttam a kérdésed,bocsi
amúgy énis csinálta ilyet,meg gyűjtöm is :) én csak hobbybol gyűjtöm őket :D nem használom el :D
12/14 anonim válasza:
Én is csinálok ilyet, először is azért mert még csak 12 vagyok, és anyummal megbeszéltem hogy mivel még nem akarok egyedül boltba tampaxot/betétet venni, így sokáig eltart a tampon, és még jól is néz ki:D
14/14 A kérdező kommentje:
Oh értem, és miért félsz tampont/betétet vásárolni? :O
2016. aug. 14. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!