Heló minek gyűjtögetik vagy egyáltalán ez mire jó? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval nem rég jött nekem meg és kipróbáltam az always platinum betétet nagyon bevált,de előtte rákerestem a neten is h milyen meg youtubon néztem róla teszteket is... és megakadt a szemem egy ilyen nevű videón.. period storage.. ez volt a címe és rákattintottam és volt a lánynak benne egy fiókja meg doboza és abba tampaxok voltak betétek de vagy 50-60db vagy akár több is meg több fajta valakinek van ilyenje és ha igen megtudja mondani h mire jó ez a sok betét meg ilyenek? :SS amúgy lehet hülye kérdés de azért megkérdem... ha valaki kíváncsi rá a youtubra írja be azt hogy: period storage.. köszi előre a válaszokat..2014. ápr. 20. 23:41
1/14 anonim válasza:
Semmire se jó. Ahogy nézem, ez valami elég buta angolszász divat lehet, hogy ilyen iszonyú nagy raktárakat csinálnak maguknak a lányok. A normális lányok többségénél ez egyetlen kinyitott betétescsomag a vécében... :D, de hát lehet, hogy van akinek biztonságot ad, ha összerak belőle egy ekkora dobozt.
2/14 A kérdező kommentje:
hm.. hát igen azért elég hülyeség erre én is gondoltam mert az még oké is ha 2db csomag betét van ott mondjuk azért h ha megjön a következőbe akkor legyen..de hát több fiókba több százat hát annyit soha nem használnak el XD
2014. ápr. 20. 23:52
3/14 A kérdező kommentje:
de egyáltalán amíg élsz ellehet ennyit használni mert ha igen talán van egy kicsi értelme :DD nem kell akkor betétet venni ha bevásárolsz de amugy ellehet annyit használni?
2014. ápr. 21. 01:01
4/14 anonim válasza:
Hát már hogyne. Egy nagyon gyenge menstruációnál is elhasznál az ember azért minimum 10 darab betétet, hiszen alap, hogy reggel-este új betét. A tampont meg ugye 6 óránként kell kb cserélni, tehát abból minimum 20-at elhasználsz egy vérzés alatt. De ha erős a vérzés, akkor sok is kellhet, akár betétet használsz, akár tampont.
5/14 anonim válasza:
A betét/tampon mindig jó ha van otthon... Több száz valóban irreálisan sok, de legalább nem kell a vásárlással foglalkoznia:)
6/14 A kérdező kommentje:
hm.. akkor az nem lenne hülyeség ha én is csinálnák egyet? persze azért nem esnék túlzásba h az egész fiókom tele legyen vele max 1 fiók ha tényleg ilyen sokat elhasználunk :/ köszi a válaszokat de még mindig jöhetnek válaszok..
2014. ápr. 21. 19:02
7/14 anonim válasza:
Csinálj nyugodtan, de őszintén szólva szerintem nem éri meg az időt. Fogsz két csomag (egy éjszakai meg egy nappali csomag) betétet és berakod őket a kisszekrényedbe, és kész. A boltban mindig van újabb csomag betét :) De ha úgy gondolod, csinálj ilyen kis raktárat nyugodtan. Csak sztem fölösleges őrület :)
8/14 anonim válasza:
Ami viszont megérheti, hogy a táskádban tényleg legyen egy neszeszerben egy kisebb összeállítás. 1-2 nappali és 1-2 éjszakai betét, meg 1-2 tampon, ha szándékozol használni olyat meg esetleg 1-2 tisztasági. Meg egy pár fertőtlenítő kendő, amivel megtörölheted előtte a kezed meg esetleg intim törlőkendő. Ha váratlanul jönne meg, ezekkel kihúzhatod egy hosszú nap végéig is. Na, egy ilyet tényleg megéri magadnak csinálni.
9/14 A kérdező kommentje:
Aha értem.. hát akkor lehet csinálok én is, meg az S.O.S felszerelésem meg van ez a neseser meg minden suliba is h ne legyen feltűnő, ha cserélni megyek a budiba vettem egy kis betéttartót hisz abból szerintem nem vágják le mivan benne esetleg a lányok,de az nem gond csak azért a fiúk előtt ciki ha túrkálok betétet..
2014. ápr. 21. 19:23
10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nyugodtan jöhetnek még válaszok h mégis honnan a francból jött nekik ez az ötlet? :DD
2014. ápr. 21. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!