Még sosem voltam nőgyógyásznál, de most el kell mennem főiskolai alkalmassági miatt, mire számítsak?
18 múltál és soha nem voltál még ? Hát először is jól lefognak b..szni, engem is leb..sztak, mert 18 évesen voltam először.
Szólj mindenképpen, hogy szűz vagy, mert akkor annak megfelelően vizsgál meg, de valószínüleg téged, már nem a végbeleden keresztül fog, hanem normálisan. Annyi az egész, hogy felfekszel, benyúl az ujjával, megtapogat, majd kenetet vesz és neked szerintem a rákszűrést is megcsinálja (az fájni fog, mert szűz vagy) Utána a melledet fogja megtapizni, hogy nincs -e benne csomó. ennyi.
Nem tudom ki lehetett az a b.rom, aki lecseszett azért hogy 18 évesen még nem voltál nőgyógyásznál?
A protokoll is azt mondja, hogy 23-24 évesen "illik" először, vagy a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.
Ne irogassál már ilyen m.rhaságokat!
Valóban a 23 év körüli az első ajánlott, persze ha addig nincs semmi bajod, vagy valóban a nemi élet kezdése után kb 1 év múlva.
Kamasz panasz, ludas matyi, Blikk szerint lehet hogy ez az ajánlott, ja meg a magánkórházak pénzéhsége is ezt sugalhatja, de az előírt protokollt figyelembe véve
a 23 éves kor az első szűrés ajánlott ideje, illetve ha elötte kezded a nemi életet, akkor annak kezdete után 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!