Ez most azt jelenti h ciszta van a méhemben? Nőgyógyásznál voltam es ezt a leletet kaptam mit jelent?
Figyelt kérdés
5en kaptam ezt a leletet de a doki nem mondott semmit csak h azt latja peteeresem van es majd menjek vissza menzesz utan, de akkor most cisztam is van?
2014. márc. 20. 09:41
1/8 anonim válasza:
Igen, ez egy nagyon pici ciszta, ami menzesz után fel is szívódhat, ezért kell ellenőrizni majd.
2/8 anonim válasza:
A peteéréskori petezsák kb. úgy néz ki mint egy kis ciszta. Ezért írta/mondta az orvos, hogy menses után menj vissza, mert akkor jobban látható, hogy ciszta vagy csak megduzzadt petezsák.
A diagnózis alapján valószínűsíti a cisztát. De ettől most ne rettenj meg, rengeteg nőnek van ilyen. El fogják mondani mit lehet tenni ellene ha mégis beigazolódik!
3/8 anonim válasza:
Jah, ha beteg vagy akkor van rá tök jó betegségiparos kezelés, amivel egy életen át beteg mardhatsz. De persze gyógyítható is.
4/8 A kérdező kommentje:
babát szeretnénk és azért mentem de nem mondta h ciszta csak eret petének mondta és most mivel magas a hőm ezert és gyengén jött meg a menzeszem és a cicim is faj, de negatív volt a tesztem sajnos
2014. márc. 20. 10:11
5/8 anonim válasza:
Ácsi!!! nem a méhében van valami!! cysta ov. l.s. = cysta a bal petefészekben!!!! a petezsák nem a petefészekben van, hanem a méhben, fogantatás után!
6/8 anonim válasza:
Petevészek ciszta (ovárium) nagyon jellemző a mai nőkre.
Ugye, élőflóra danone meg jó kis búzaliszt, rozsliszt. Jót is tesznek ezek :D
7/8 anonim válasza:
#6 Peteéréskor megjelenik a cysta az ovariumban, akkor is ha az illető sose látott danone-t meg búzalisztet. ....
8/8 anonim válasza:
Hé-hé én nem diagnosztizáltam, csak szóba jött a kóros állapot is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!