Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Voltam nőgyógyásznál. Azt...

Voltam nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy a hüvelyemben ciszta van, de nem nagy. Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Nem mondott semmi olyat, hogy kezelni kellene vagy valami... Majd januárban kell visszamennem... :/
2008. dec. 1. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi a nők 70%alékának rendszeresen van cisztája legalábbis én igy hallottam...lehet h ki fognak javítani. De, nem kell félned az is lehet h a köv menstruáció alkalmával elfog tűnni, általában nem is veszik észre a nők hogy ilyen problémájuk van. A januári visszatérést pedig azért mondat mivel ha akkor is meglesz akkor vákummal kiszippantják nem annyira fájdalmas állítólag nekem szerencsére még nem volt ilyen problémám. Osztálytársam mondta hogy neki amikor megcsinálták ezt a beavatkozást másnap már szinte semmi baja nem volt, kicsit fájt a pocija de más nem, 1 hét múlva már semmi panasza nem volt. Remélem felszívódik az a kis gonosz,:). Remélem valamennyire megtudtalak nyugtatni.
2008. dec. 1. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:

szia! köszönöm a válaszod!

És az mennyire függhet össze a cisztával, hogy úgy érzem mintha fel lennék fázva, és szerintem a hugycsövem fáj, de mi van, ha a ciszta fáj? ugyanis a hüvely és a hugcső egész közel van egymáshoz... és nem kint fáj, hanem belül... :(

2008. dec. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!