(sürgős) Nem megy fentebb a tampon vagy hát nem tudom, de mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már kétszer próbáltam, de mindig csak addig ment fel amíg még egy kicsit látszott. Holnap elmegyünk húsvét alkalmából →strandra. Mit csináljak? Vagy mit csinálok rosszul? Egyáltalán meddig kell felnyomni? Ja és minivel próbáltam.
13/L
2014. ápr. 18. 16:06
11/16 anonim válasza:
7es, te vagy az elso ember aki nem veszitette el a szuzesseget akarhanyszor is dugtak meg. Hogy csinaltad?
12/16 anonim válasza:
Annyira szeretem, hogy itt mindenki mindenbe beleköt :) -.-
Utolsó, a 7-es a szüzesség "gyakorlati/fizikai" elvesztéséről beszélt, ő is nagyon jól tudja, hogy elméletileg már az első aktus után sem volt szűz. ennyi.
13/16 anonim válasza:
A szuzessegnek nincsen fizikai meg transzcendens sikja. A szuzesseg elvesztese a behatolassal tortenik meg. A masik a szuzhartya atszakadasa, aminek semmi koze a szuzessegez. Ez nem minden aprosagba belekotes. De ne irjunk mar hulyesegeket egy 13 eves lanynak, mert meg azt fogja hinni, h az anyukaja is szuz.
14/16 anonim válasza:
de ez igenis belekötés, a szavakon való lovaglás. de mindegy.
15/16 A kérdező kommentje:
Már bocs de tudom hogy mi az a szüzesség meg stb. meg azért nem vagyok ennyire hülye.
2014. ápr. 18. 19:26
16/16 anonim válasza:
okoskodó 11-es! Bocs rosszul fogalmaztam, akkor nem tudom pontosan mikor szakadt át a szűzhártyám. Egyébként a nőgyógyász is mondta hogy nem olyan ritka ám hogy nem szakad át rögtön a szűzhártya. Az elsö aktus után 4 hónappal voltam orvosnál, a 4 hónap alatt azért többször probálkoztunk de nem volt az igaz, mint kiderült ezért mivel még ép volt a szűzhártyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!