(sürgős) Nem megy fentebb a tampon vagy hát nem tudom, de mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már kétszer próbáltam, de mindig csak addig ment fel amíg még egy kicsit látszott. Holnap elmegyünk húsvét alkalmából →strandra. Mit csináljak? Vagy mit csinálok rosszul? Egyáltalán meddig kell felnyomni? Ja és minivel próbáltam.
13/L
2014. ápr. 18. 16:06
1/16 anonim válasza:
ne egyenesen told fel, van a hüvelynek egy természetes élettani görbülete, azt kell követned
minden tamponos dobozban van egy remek leírás képpel ábrázolva, hogy hogyan kell feltenni
akkor jó, ha teljesen fent van, semmi nem lóg ki belőle (nyilván a madzag igen) és nem érzed, hogy ott van
ha nem érzed, akkor van jó helyen
ha végképp nem megy, akkor TISZTA kézzel nyúlj fel és megérzed a görbületet, utána már menni fog tamponnal is
2/16 anonim válasza:
Ha csak addig megy fel, az nem jó, mert fájni fog ha mész, nem beszélve arról, hogy kifolyik a bugyidra. Talán azért nem megy feljebb, mert nem elég erős a vérzésed, száraz vagy belül. Teljesen fel kell tolni, hogy bezárja a tampont a hüvely és csak a cérna lógjon k.
3/16 anonim válasza:
Szüzeknek nem ajánlott a tampon használata, mert elszakíthatja a szüzhártyát.
4/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem ajánlott de ha egyszer muszáj, meg amúgy is úszó vagyok. A többieknek köszönöm a válaszokat megpróbálok mindent hogy sikerüljön! : )
2014. ápr. 18. 16:21
5/16 anonim válasza:
Es? Sportolas kozben is elszakadhat. Attol meg szuz az illeto, az elso szexualis aktusig, amiben behatolas is van. Manapsag mar nem kell (szerencsere) veres lepedot prezentalni...
6/16 anonim válasza:
Jajj, istenem, felejtsétek már el a "szüzeknek nem ajánlott a tampon" dumát, oltári nagy baromság. A szűzhártya van olyan rugalmas, hogy átengedi a minitampont, ha meg nem, akkor akár sportolás közben is kiszakadhat. Különben is, a szüzességedet akkor veszíted el, ha egy férfi pénisze belehatolt a hüvelyedbe...
7/16 anonim válasza:
Sajnos vannak szűz lányok akik addig nem tudnak tampont ahsználni amig szüzek, én is igy votlam és ismerek mást is aki szintán. én is usztam és ott is votl még egy lány aki igy volt. sajnos nem tudtunk mit csinálni. A szüzességet sem vesztettem el jópár aktus után sem.... Nem is tudom mikor szakadt át. Sokat probáltam a tampont de nem ment, van akinek meg simán megy. Igy el ne indulj hogy ennyire megy csak be mert ki fog folyni és fájni is fog. sajnos annyira kell felnyomni hogy szinte az egész ujjad is bemegy. tehát teljesen a méhszájig ami kb 10-12 cm-re van.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi *_*
2014. ápr. 18. 16:44
9/16 anonim válasza:
Feküdj le az ágyra, húzd fel a lábaidat (majdnem a hasadra) majd próbáld meg úgy behúzni a hasad,hogy a levegő beáramoljon a hüvelyedbe, mert ilyenkor kicsit kitágul és könnyebb lesz felhelyezni. Remélem érthető.
10/16 A kérdező kommentje:
Nagyjából érthető, köszi! ☺
2014. ápr. 18. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!