Jessa (DM) vagy Facelle (Rossmann) tampon?
Figyelt kérdés
milyenek? árban? megbízhatóak?2014. ápr. 16. 09:12
1/5 anonim válasza:
Évekig Facelle-t használtam, tökéletes volt. most már Jessa-t, a környezetvédő énem miatt (nah meg a lustaságom) abból van 80 db-os csomagolás is, az is tökéletes. Nekem az o.b. már átázott indokolatlanul, de ezek sosem.
Az ár:
Facelle-ből a 62 db-sat vettem, úgy emlékszem 1200 körül van.
Nemrég vettem a Jessa-t, 80 db-osat az 1500 ft.
2/5 anonim válasza:
Èn csak a jessat hasznaltam eddig, azt is csak auert vettem, mert cuki fem dobozt adtak hozza. Kulonosebb gondom nem volt vele, de elegge szoszolodik es ataztam vele, mondjuk csak az ob flexia mellett nem azok at. Mini tamponbol viszont a naturella valt be.
3/5 anonim válasza:
Egyik sem. OB. Az is kapható a DM-ben és biztosan a Rossmannban is.
5/5 anonim válasza:
Most komolyan az minek válaszol, aki soha nem használta? Vagy mást használ?? Nem azt kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!