Miért késik szinte mindig?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz , hogy a menzeszem mindig késik , és emiatt idegeskedek .hogy miért nem jön meg. Ha már eljön a 28. nap és nem jön meg minden bajom van(biztos ,hogy nem terhesség) de nagyon rossz az az érzés .Lehet nem áll be nekem ..de rossz érzés amikor késik..mi tegyek?2009. dec. 21. 18:25
1/9 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül 28 nap a ciklus normális hossza. Nekem rendszeresen 26 nap. 24 és 32 nap között normális.
2/9 anonim 

válasza:

Nekem 32 napos a ciklusom. Nem késik, évek óta ilyen. A 28 nap az csak irányadó
3/9 anonim 

válasza:

ha ennyire idegesít akkor szedjél alacsony hormontartalmu fogamzásgátlot
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat
2009. dec. 21. 19:00
5/9 anonim 

válasza:

hogyha nincsen meg még 2éve, akkor természetes, hogy mindig máskor jön meg, mert még "nem állt be a rendszer"
ne aggodalmaskodj!! :)
15/l
6/9 anonim 

válasza:

nekem 6év után se állt be.. 26-32 között van
de ha idegeskedek akkor azért se fog megjönni:D
7/9 anonim 

válasza:

nanemár....ha neked mindig "késik" akkor az azt jelenti h neked nem 28 naposak a ciklusaid:D erre még nemgondoltál? egyáltalán nem mindnekinek 28 napos a ciklusa. bőven lehet az több is
8/9 anonim 

válasza:

Nekem meg összevissza van... Egyszer 33 máskor 18 napra jön meg. Amúgy ha még 2-3 éve jött meg, teljesen természetes.
9/9 A kérdező kommentje:
nekem is van h 18 napra jön meg van h 40
2010. jan. 2. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!