Késik a menzeszem! Olvastam h a citrusféléktől késik a menzi! Habár én nem ettem ilyet de viszont szinte napi szinten HELL energiaitalt ittam. Lehet hogy ettől késik?
Hell? nem hiszem, de például lehet a melegtől, valamilyen feszült állapottól...
Hány éves vagy és mennyit késik? És hanyadik menzid ez? Az sem mindegy.
Én napi szinten eszek citromot,narancsot,grapefruitot,mégis halál pontosan jön meg.Nem tudom, hol olvastad,h ettől késik...
Az biztos, hogy a meleg betett jópárunknak,minden ismerősömnek szinte késett pár napot mostanában.
A nai energiaitalfogyasztás tudom nagyon trendi, de nem tudod magad mással felturbózni??? (mondjuk sporttal, mozgással,sétával stb....)
a citrom tényleg késlelteti ezt tapasztaltam sőt mások is!
18 éves vagyok!január óta nincs nemi életem csak kb 3 héttel ezelőtt volt petting de a pasi nem ment el.
utánna néztem és a hellben van citromsav!
ha ma nem jön meg akk 3 napja késik de már 1 hete fájt a mellem és éreztem h görcsölök mintha meglenne ez is kb egy hete volt.
nem szeretem ha menstruálok mert akk rosszul vagyok hányok meg doktor meg szuri meg ilyenek de ha meglenne mégis megnyugtatóbb lenne h nincs semmi gond.
vagy esetleg teszteljek?
lehet h ez a citromos dolog egyénfüggő kinek h reagál rá a szervezete. nekem anno késett tölle 1-2 napot de bnőm nagyon sok limonádét ivott és 1 hetet késett neki.
azért iszom hellt mert állt a barátaimmal összeülünk és beszélgetünk és én nem akarok alkoholt inni meg szeretem az izét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!