El kellene már mennem nőgyógyászhoz?

Köszönöm a válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert valakinek említettem, hogy még nem voltam soha és nagy kikerekedett szemekkel nézett rám, hogy hogyan lehetséges ez...

szia!
bár 3-an is azt mondták, hogy ráérsz ezzel, most én mégis azt mondom, hogy én elmennék a helyedben. évi 1-szeri rákszűrés ajánlott (ha szűz vagy ha nem). ez ingyenes és a megelőzést szolgálja. nekem legalábbis mindig jó érzés, hogy elmegyek, mert tettem valamit az egészségemért.
amúgy ez nagy tévhit, hogy nőgyógyászhoz csak nem szüzek járnak, és az is, hogy csak akkor kell menni, ha már baj van. általában a nőgyógyászát az ember nem szívesen váltogatja, azért is jó ha elmész, mert már kialakul vele szemben egy bizalom részedről (remélhetőleg), és ha később bármi szexszuális kérdésed lesz, szerintem könnyebben tudsz majd neki erről beszélni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!