El kellene mennem proktológushoz, de?
Meg kellene vizsgáltatnom a végbelemet, csak az a baj, hogy eléggé szőrös, és emiatt nagyon cikinek érzem.
De ott meg nem szeretnék szőrteleníteni, mert baromira fájhat (meg hát alapból is fáj, ezért kellene elmennem...).
Előfordul más nőknél is, hogy nagyon erős a végbél körüli szőrzet?
21/L
Szerintem mindenkié olyan, nekem tiszta szőr a 2 farpofám is belül. Elektromos borotvával, vagy szőrtelenítő krémmel szoktam szőrteleníteni kb. 2 hetente.
De ha téged nem zavar, csak az orvos miatt ne szedd le, sok szőrös feneket látott már, nem fog emiatt megszólni.
Borotváltam egy ideig, de eléggé megerősödött, meg szúrt.
Milyen szőrtelenítőkrémet használsz?
Veet-et, de van, hogy valamilyen más olcsóbbat.
Tükör előtt beterpesztek, így látom, hogy pontosan hova kerül a krém, így biztos nem megy a hüvelyembe.
De én még mindig nem borotválnám le csak emiatt a helyedben. Olyan ez, mint amikor nődokihoz megy az ember, én akkor sem szedem le a szőröm, max a bikinivonalnál megigazítom, de a többivel nem foglalkozom, amekkora épp, úgy megyek.
Szerintem túl nagy ügyet csinálsz a dologból, de ha úgy érzed, kényelmetlenül éreznéd szőrösen magad, szedd le, de szerintem tényleg tök felesleges. :)
Ne érezd ezt cikinek, eltörpül ez maga a vizsgálat mellett.
Ha szerencséd van akkor már oldalt fekve vizsgálnak meg, ha nem akkor csupasz fenék ég fele, letérdelve az asztalra lekönyökölve fejet az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!