El kéne mennem proktológushoz, csak az a gondom hogy nagyon nagyon nagyon kellemetlen ez nekem, mit csináljak?
szeretném ha a szüleim sem tudnák, és nem tudom hogyan tovább ,belehalni annyira nem szeretnék bár már sokszor megfordult a fejemben:(
aranyerem lehet.., és sokszor már menésnél is érzem...
most komolyan mit csináljak ,ez talán a legutolsó betegség amit kívánhatnák magamnak(ha azt nézzük hogy ez mennyire ciki)
háziorvoshoz sem akarok menni mert akkor is megtudnák a szüleim. szóval nem tudom, apámnak is van aranyere(egyszer meghallottam hogy mondja) onnan gondolom hogy nekem is.. komolyan mondom 2-3 éve még azt sem tudtam mi az hogy aranyér .most meg a legrosszabb rémálmom vált valóra(persze van rosszabb is:( )
17F győri vagyok és szomorú
Menj el a háziorvoshoz. A szüleidnek nem kell megmondanod, hogy miért mégy, akár rosszullétet is mondhatsz. Az orvos nem mondhatja meg senkinek, hogy miért mentél hozzá, mert köti a titoktartás.
De ettöl függetlenül nem értem, hogy miért baj, ha a szüleid megtudnák, hogy mi bajod van? Rengeteg embernek van aranyere, és ezen nincs semmi szégyellni való.
nekem alapból az is gondot okoz hogy kiejtenem a számon azt a szót hogy "végbél" vagy h "széklet" ...komolyan nem értem miért
a háziorvossal meg az a gond hogy kiskorom óta nagyon jól ismeri a szüleimet mindig én megyek be hozzá először mikor nagy a sok.. mindig a szüleim visznek hozzá ha elkaptam valami apró betegséget.feltűnő mint a fene:(:(:=(
Hééé, figyi!! Az aranyér tökre nem ciki, tudod mennyi embert érint? Rengeteget. Népbetegség úgymond. Szóval a háziorvosod is meg a másik orvos is látott már jó pár aranyeres popót. Én mindig ezzel nyugtatom magam ha "cikis" vizsgálatra kell mennem, hogy én csak egy páciens vagyok neki a sok ezer közül és neki ez marhára nem ciki.
Szóval csak nyugi. :)
az életbe nincs olyan személy akivel tudnák erről beszélni:(
barátaim vannak de mondom erről nem lennék képes beszélni velük
Én is átéltem ezeket a dolgokat, amikor eljött az idő, hogy már nem anyuval apuval mentem, elhatároztam hogy leszarom bármi is lesz, nem vagyok fogyatékos tudok énis válaszolni, és nincsen 3karom meg nem a hátamon van mellem, szóval nincsen rajtam semmi különös amit szégyellnem kéne, innentől fogva meg leszarom, hogy mi lesz. Nem én leszek az első akivel ez van, mindig ezzel nyugtatom magam, mai napig is. :)
Ha gondolod írhatsz privit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!