Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » El kéne mennem proktológushoz,...

El kéne mennem proktológushoz, csak az a gondom hogy nagyon nagyon nagyon kellemetlen ez nekem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

szeretném ha a szüleim sem tudnák, és nem tudom hogyan tovább ,belehalni annyira nem szeretnék bár már sokszor megfordult a fejemben:(

aranyerem lehet.., és sokszor már menésnél is érzem...

most komolyan mit csináljak ,ez talán a legutolsó betegség amit kívánhatnák magamnak(ha azt nézzük hogy ez mennyire ciki)

háziorvoshoz sem akarok menni mert akkor is megtudnák a szüleim. szóval nem tudom, apámnak is van aranyere(egyszer meghallottam hogy mondja) onnan gondolom hogy nekem is.. komolyan mondom 2-3 éve még azt sem tudtam mi az hogy aranyér .most meg a legrosszabb rémálmom vált valóra(persze van rosszabb is:( )

17F győri vagyok és szomorú

2011. jan. 21. 16:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

figyu ha nem aranyerem lenne hanem mondjuk eltörne a lábam ,akkor minden további nélkül oda mennék egyedül.. mondjuk így meg méginkább jobb lenne egyedül ,

egyfajta "lélekfájdalmat" érzek, tudom hogy másik szerint csak felnagyítom a dolgokat ,de már megéltem kis koromba voltam székletvizsgálaton is ,az is annyira rossz volt,

meg volt hogy gyomorproblémával mentem 12 évesen az orvoshoz ,az meg megnézte a farkamat..hát ne tudjátok meg az milyen volt.. mintha kb belémszúrnának egy kést és agyon-vissza forgatnák

2011. jan. 21. 17:08
 12/15 tetris ***** válasza:

Ha ennyire parázol a háziorvostól, akkor menj el egy tök idegen magánrendelőbe. Bár azért meg fizetni kell.

Próbáld meg végiggondolni magadban, hogy mi az a legrosszabb, ami megtörténhet veled, ha a szüleid megtudják a nagy igazságot. És ha már végiggondoltad, rá fogsz jönni, hogy még a legrosszabb esetben se történhet semmi olyan, ami miatt érdemes lenne ennyire kiakadni.

2011. jan. 21. 17:29
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi ,csak azzal meg az a magánrendelővel az a gond hogy ,jó messze van ,az meg ugyancsak feltűnő lenne a szüleimnek.

a gond az hogy nem tudok megszólalni mikor el kezd kérdezgetni az orvos.

már arra is gondoltam hogy azért alakult ki ez a probléma nálam hogy véget vessen az életemnek.:(

2011. jan. 21. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Hallod, 17 éves vagy ne szórakozz már légy szíves! És mi lesz kirepülsz otthonról, nem bújhatsz örökre anyuci szoknyája alá, meg kell emberelned magad! És ez az orvoshoz menetel jó lenne első lépésnek.
2011. jan. 21. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
17 éves vagy és feltűnne a szüleidnek ha elmennél messzire orvoshoz? minden percedet számon tartják? biztos nem 7 éves vagy?
2011. jan. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!