El kéne mennem proktológushoz, csak az a gondom hogy nagyon nagyon nagyon kellemetlen ez nekem, mit csináljak?
szeretném ha a szüleim sem tudnák, és nem tudom hogyan tovább ,belehalni annyira nem szeretnék bár már sokszor megfordult a fejemben:(
aranyerem lehet.., és sokszor már menésnél is érzem...
most komolyan mit csináljak ,ez talán a legutolsó betegség amit kívánhatnák magamnak(ha azt nézzük hogy ez mennyire ciki)
háziorvoshoz sem akarok menni mert akkor is megtudnák a szüleim. szóval nem tudom, apámnak is van aranyere(egyszer meghallottam hogy mondja) onnan gondolom hogy nekem is.. komolyan mondom 2-3 éve még azt sem tudtam mi az hogy aranyér .most meg a legrosszabb rémálmom vált valóra(persze van rosszabb is:( )
17F győri vagyok és szomorú
figyu ha nem aranyerem lenne hanem mondjuk eltörne a lábam ,akkor minden további nélkül oda mennék egyedül.. mondjuk így meg méginkább jobb lenne egyedül ,
egyfajta "lélekfájdalmat" érzek, tudom hogy másik szerint csak felnagyítom a dolgokat ,de már megéltem kis koromba voltam székletvizsgálaton is ,az is annyira rossz volt,
meg volt hogy gyomorproblémával mentem 12 évesen az orvoshoz ,az meg megnézte a farkamat..hát ne tudjátok meg az milyen volt.. mintha kb belémszúrnának egy kést és agyon-vissza forgatnák
Ha ennyire parázol a háziorvostól, akkor menj el egy tök idegen magánrendelőbe. Bár azért meg fizetni kell.
Próbáld meg végiggondolni magadban, hogy mi az a legrosszabb, ami megtörténhet veled, ha a szüleid megtudják a nagy igazságot. És ha már végiggondoltad, rá fogsz jönni, hogy még a legrosszabb esetben se történhet semmi olyan, ami miatt érdemes lenne ennyire kiakadni.
köszi ,csak azzal meg az a magánrendelővel az a gond hogy ,jó messze van ,az meg ugyancsak feltűnő lenne a szüleimnek.
a gond az hogy nem tudok megszólalni mikor el kezd kérdezgetni az orvos.
már arra is gondoltam hogy azért alakult ki ez a probléma nálam hogy véget vessen az életemnek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!