(Lányok! ) Szükség esetén inkább férfi vagy nő nőgyógyászt választanátok?
Nem. De egyáltalán nem törvényszerű, hogy a kérdező fél a nőgyógyásztól. DE miután elolvassa a hozzászólásaitokat, hogy milyen BORZASZTÓ és RETTENETES és PARA dolog férfi nőgyógyászhoz menni, már tuti hogy félni fog...
Azt tudnám, hogy minek kellett ebbe az irányba elvinni a topikot, ahelyett, hogy leírtátok volna, hogy TI szégyenlősök vagytok, így NEKTEK jobb egy női nőgyógyász.
Leírtuk, hogy melyiket választanánk és miért.
Ez volt a kérdés.
Azért az nem árt, ha átgondolja hova megy, mi fog ott történni, stb. Valószínűleg ez meg is történt és ezért írta ki a kérdést. Most lehet őt becsapni is és lehet elmagyarázni is mit miért érdemes átgondolni és nem hagyni, hogy majd ott beesve a vizsgálóba esetleg valóságos sokkot kapjon.
Én biztosan nem venném magamnak a bátorságot, hogy más hozzászólót itt ledorongoljak, mert az nem úgy válaszol és nem azt írja amit én helyesnek vélek. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy ha te úgy gondolod, hogy "megneveled" az itt válaszolókat, ám tegyed.
Itt nem az orvos nemiségéről van szó,és rettentő dolgokról senki nem írt,meg fájdalmasakról sem.
Itt arról írtunk hogy a nők nagy százaléka azért nem épp jó érzéssel megy orvoshoz.Azért kellemetlen és kész,senki nem szeret nagyon vetkőzni.
A másik amiről itt írtunk hogy igen is azt kell szem előtt tartania hogy neki ki előtt könnyebb az első vizsgálatnál átesnie,ha neki férfi a jobb akkor menjen férfihez,mert van aki nem akarja hogy nő érjen hozzá,mert az okoz neki rossz,furcsa érzést,valaki meg nőhöz szeretne inkább menni.
Tehát a lényeg ahhoz menjen akinél úgy érzi számára az első vizsgálatkor könnyebb átesnie,ami kevésbbé okoz neki kellemetlenséget.
79%-os oké én megértelek,de nem mindenki olyan mit te,ha olvasgatsz sok kis tini,meg nagy tini már azon is parázik hogy a melltartót nem szeretnék levenni férfi orvos előtt,aki ilyen típus annak jobb nőhöz menni inkább.
Itt nem te meg én számítok,hanem az hogy a kérdezőnek kihez könnyebb elmennie.
Rejtett nemi vágyról senki nem beszélt ezt honnan vetted?,de valóban egy fiatal kamasznak sokszor könnyebb női orvoshoz mennie először.
-Lényeg szerintem hogy a kérdező/vizsgálatra először menő személy igényét kell szem előtt tartania,hogy neki ki a jobb,kinél jobb,kinél könnyebb vizsgálatra mennie első alkalomnál.
-Lényeg,hogy ha szülő viszi első alkalomnál a gyerekét,akkor mindent mondjon el a gyereknek a vizsgálatról,beszélje át vele hogy mi lesz,a gyerek ne azért menjen mert kényszerítve érzi magát,ez is fontos,beszélje meg hogy a gyereknek mit szeretne a vizsgáló közelébe legyen az anya,vagy kinnt legyen,hogy a gyerek négyszemközt tudjon beszélni az orvossal.
Mert vannak anyukák akik erre nem figyelnek oda,legtöbb fiatal nem szeretné ha vizsgálatkor a szülő ott legyen,szeretne az orvossal négyszemközt lenni.
-Tehát a vizsgálatra menő fél igényeit kell szem előtt tartani.
-Tehát nem a mi igényeinket kell szem előtt tartani,mert ami az egyiknek jó az a másiknak nem és ha van mód hogy az igényei megvalósíthatóak legyenek akkor élnünk kell vele.
-Lehet aki nekem orvos megfelel,az a másiknak nem szimpi,az neki nem jó.
-Tehát az ő igényeire kell oda figyelni.
És ha tetszik ha nem sokkal több gyermekgyógyászra,tini gyógyászra lenne szükség,több női orvosra.Tini korban sokszor jobb a női orvos.
Tudod mi ami nagy baj,hogy sokszor a szülő sincs tisztába hogy ha kiskamasz gyereknél valami gond lép fel,hova is tud menni,hogyan is vizsgálják meg.
Az is baj hogy nincs rá mód hogy valahogy megismerkedjenek nőgyógyásszal a fiatalok,beszélgetni velük,kérdezni.Nincs betekintésre mód és ha nincsenek felkészítve mire számítsanak az elég nagy baj.
Lényeg hogy a kérdezőnek kihez könnyebb elmennie,mit szeretne ő!!!,-nézzen utána kit ajánlanak,kinek van jó híre,tapintatosság nem az orvos nemétől függ valóban.
De borzasztó dolgokról és rejtett nemivágyról senki nem írt itt és senki nem is gondolt!!!!
Én értelek,de már az első oldalon is ott volt hogy sokan elsőnek nőt ajánlottak.De itt ijjesztőről nem beszélte.
Akkor lesz ez ijjesztő ha nem lesz felvilágosítva a fiatal hogy mire számítson,már ha édesanya viszi először el.Na ezt az egyet nem szabad.De ezzel mindenki egyetértett.Tehát akár maga,akár más viszi el az illetőt alaposan nézen utána mi lesz és akkor nem érheti meglepetés.
Vannak dolgok amikről másképp vélekedünk,de sok mindenben a sok eltérő nézet ellenére mindenki egyetért.
Ha lehetséges akkor azért női orvost válassz!
Könnyebb nála az elején, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!