Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » (Lányok! ) Szükség esetén...

(Lányok! ) Szükség esetén inkább férfi vagy nő nőgyógyászt választanátok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 17:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Jaj már megint a férfi nőgyógyász utáló...

Én már voltam nőnél, férfinél is, sose okozott gondod a meztelenkedés, mert tudtam, hogy orvos, és orvosi szemmel néz.

2014. ápr. 13. 11:05
 12/32 anonim ***** válasza:

Inkább női orvos.

Nem kell itt veszekedni,egyszerűen mások is írták hogy első vizsgálatnál,igen fiatal lány esetén jobb a női orvos,és van benne igazság,hiszen aki gátlásosabb lehet könnyebben vektőzik le a saját neme előtt.Itt azt kell figyelembe venni egyszerűen hogy az illetőnek ki előtt könnyebb levetkőznie.Eleve egy kellemetlen helyzetről,vizsgálatról van szó.

Van akinek férfi előtt könnyebb,van akinek nő előtt ennyiről van szó.EGyet tartsunk szem előtt ha a gyerekünket visszük el először orvoshoz,hogy a gyereknek mindent mondjunk el és a gyerek kihez szeretne menni,mert lehet aki nekem mint orvos megfelel,az a gyereknek,fiatalnak már kevésbbé szimpi,ezért is van hogy sok tini lány a barátnőjével megy inkább el orvost keresni.

A vizsgálatnál mindig a vizsgált fél igényei a fontosak és ha van lehetőség azt teljesíteni akkor kell is.

2014. ápr. 13. 16:54
 13/32 anonim ***** válasza:

De ne veszekedjünk,kinek ez kinek meg az a jobb ha orvoról van szó.

Aki szégyenlős alapból annak hiába mondod hogy orvos akkor is kellemetlen levetkőzni.

Senki sem szeret nőgyógyászhoz járni,nem olyan mintha a boltba lefutsz kenyérért,van aki még a háziorvoshoz sem megy szívesen el,mert még felülről sem szeret levetkőzni más előtt.

Nem vagyunk egyformák és ez nem feltétlenül nevelés kérdése,van aki gátlásosabb,ha egy családot megnézel van ahol van 2-3 gyerek és mégis tök eltérőek valahol még a felnőtt gyerekhez 18-20 éves fiúhoz is simán benyitha az anyja és nem zavarja amikor fürdik,van amikor a másik gyerekéhez már 12 évesen nem mehetet be az anyja hiába volt lány mert zavarta.Pegig egy családban nevelkedtek.

Több barátom is van és 1 vagy 2 testvérünk mindegyegyiknek van és igen nagy eltérések vannak,ott is van aki nem nagyon szégyenlős és van aki eléggé.

2014. ápr. 13. 17:02
 14/32 anonim ***** válasza:
59%

Női orvost válassz első vizsgálatodra, mert elég para az anélkül is hogy egy férfi elött kelljen terpesztened.

Azonkívűl a női orvos feltehetőleg női voltából adódóan megértőbb is, ha már máért nem akkor azért is mert ugyebár azért neki is kell olykor nőgyógyászhoz mennie és akkor azért átérzi a "másik oldal" helyzetét is.

2014. ápr. 15. 13:26
 15/32 anonim ***** válasza:

A 62%-ékos álláspontját teljesen megértem,mert elgondolkodtató hogy érdekes módon női urologus igen kevés,tehát ha férfinek gondja adódik férfi orvoshoz kerül.

Szerintem több női nőgyógyászra lenne szükség,mert sok fiatal lány,vagy akár kis lánynak is lehetnek gondjai és ilyen fiatalon egy női orvos előtt levetkőzni könnyebb,de még úgy is igen kellemetlen,de ha egy 11-13 éves lánynak egy férfi előtt kell levetkőznie akkor akár megalázónak is érezheti.

A lényeg mindig az egyéni igényeket kell szem előtt tartani,hogy aki éppen orvoshoz kerül annak mi a kevésbbé kellemetlen,ha igen fiatalról van szó akkor meg alaposan a szülővel is át kell beszélnie hogy mi lesz és mi legyen,mert van szülő aki vizsgálatkor ott akar lenni és egy kellemetlen vizsgálatnál 90%-ék nem szeretne a szülője előtt ilyen vizsgálatot végeztetni ugyebár.Tehát pont ezért kell alaposan átbeszélni mindent.

2014. ápr. 18. 12:45
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

Egyetlen dolgot mondj, ami nem a női orvos (nőgyógyászról van szó és természetesen mindkettő jó szakember) mellett szól, hanem a férfi mellett!

Ilyen nincs, csak igazolni próbálhatja valaki a nemi rejtett vágyait, esetleg undorát, ki-ki a neki megfelelőt,de ez már nem az orvos és beteg kapcsolatról szól.

2014. ápr. 18. 14:34
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Én is a női orvos mellett teszem le a garast.

Nekem az is van, elejétől fogva, de belátom, hogy nálunk még nem könnyű bárhol találni egyet.

A mai napig kínos számomra a vizsgálat, nem tehetek róla, de nem igen tudom elképzelni, hogy ott széttett lábakkal tudnék beszélni, kérdezni, odafigyelni egy férfi orvosra.

2014. ápr. 18. 16:30
 18/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is most mindegy hagyjuk is a nőgyógyászt de maga a vizsgálat sosem lesz egy olyan érzés hogy hú csak rutin vizsgálat,semmi ciki nincs benne,semmi kellemetlen,aki ezt mondja az nem egy gátlásos fajta,lehet szeret is meztelenkedni talán.:-)

Akiket ismerek és mentek éves vizsgálatra próbáltak hü lyülni,de a hüly ülés mögött a félelmük volt elrejtve,de a para,meg a rossz érzés ott volt,akármilyen is legyen az orvos,ügyes,rutinos,de az egyik legcikibb vizsgálatok közé tartozik.Ki szeret ott lenni szétterpesztett lábakkal,kiszolgáltatva?Szerintem senki.

Ez nem egy természetes helyzet,még a háziorvoshoz sem szeretünk menni,sok még ott is kellemetlenül érzi magát,volt egy módszer ott megmérték a vérnyomást otthon a betegeknél majd amikor orvoshoz mentek és bizony az orvosnál mindenkinek jó magas volt:-)

2014. ápr. 18. 16:53
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, én sohasem féltem a nőgyógyásztól, és nem is fogok. És még sohasem izgultam rá a nőgyógyászra, és soha nem is fogok, mielőtt valaki elkezdi ezt. Nem a rejtett nemi vágyakról van itt szó, jaj istenem..., egyszerűen annyi, hogy el tudom választani a fejemben az orvost a férfitól. Orvos előtt terpeszteni nem szégyen. Az a dolga, hogy meggyógyítson, azzal a területtel foglalkozik, éppen 100e másik puncit látott már előttem, szóval őszintén szólva nem érdekel a dolog. Én nem parával megyek a nőgyógyászhoz.
2014. ápr. 18. 17:57
 20/32 anonim ***** válasza:
Jól teszed, de bocsika itt most nem rólad van szó....
2014. ápr. 18. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!