Nagyon kínos lenne ha bőr és nemibeteg gondozőba mennék mert AIDS gyanúsnak érzem magam, elküldenének vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve volt egy kalandom egyetlen és nagyon rossz hiba volt , azóta mar a tudat , hogy mivan ha... Gyenge az immunrendszerem és nem bírok szabadulni a félelemtől ... Nem kívánom senkinek se hogy ilyen félelmet éljen át, nem is értem , hogy tudnak a sok fiatalok összevissza mindenkivel semmi félelem nélkül lefeküdni egymással. A lényeg hogy szeretnék elmenni a vizsgálatra , mert nem bírom a bizonytalanságot , csak nem tudom mondhatok e ilyet a bőr és nemibeteg gondozóba és nem fogják azt mondani , hogy magadnak köszönheted vagy egyáltalán elmondják vagy beutalnak e szűrésre nagyon félek remeg a kezem szerintetek jól tenném ha elmennék és vállalnám az ottani orvosoknak hogy az a gyanúm, hogy AIDS-es vagyok?:S2014. ápr. 10. 15:23
1/8 anonim válasza:
Nyilvan az orvosok azt mondjak majd, hogy magadnak koszonheted, sot fel is jelentenek, majd bortonbe csukatnak, utana kivegeztetnek, persze. Istenem, mekkora a te allatkerted - es milyen alacsony a keritese...
2/8 anonim válasza:
Azért a hiv vírust sem olyan könnyű elkapni. Hetero szexuális kapcsolat során 1 a 100hoz az esélye hogy elkapd, a melegeknél ez az arány jóval magasabb más okok miatt. A gyenge immunrendszer egyáltalán nem jelent AIDS állapotot. Amúgy vannak anoním AIDS szűrések, annyi hogy bemész, vért vesznek, hazamész és emailban küldik az eredményt. Senki nem fog róla tudni.
3/8 anonim válasza:
Van anonim szűrés ingyenesen először azt kellene elvégezni,aztán az eredmény után gondolkozni a hogyan továbbról
4/8 anonim válasza:
Kettes, ha megkérlek, kifejtenéd, hogy milyen más okok miatt terjed az AIDS jobban a melegek körében?
Köszönöm előre is!
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben elmegyek oda most már bátor leszek ha volt ahhoz bátorságom, akkor oda is legyen.. Köszönöm szépen a válaszokat és bocsánat hogy olyanokat írtam csak nagyon félek :S :/
2014. ápr. 10. 15:35
6/8 anonim válasza:
4-esnek: Mivel a pénisz jobban képes felsérteni a bél sejtjeinek falát, vaginálisan nehezebb. Ezért volt régen az a tévhit hogy hetero férfi nem lehet AIDS-es.
7/8 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy elég elmennem oda és megmondani hogy szeretnék anonim szűrést csináltatni?
2014. ápr. 10. 15:42
8/8 anonim válasza:
elegendő lenne csak elmenni véradásra, akkor alapból kivizsgálják a véredet. ha valamilyen fertőzésed van, jönni fog a levél a vérellátóból, hogy jelentkezz náluk, és ők ha baj van, átirányítanak a nemibeteg gondozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!