Lányok! Ti szoktatok tamponcsere előtt kezet mosi? Én a múltkor elfelejtettem, ebből lehet valami bajom ( mondjuk fertőzés vagy AIDS? )
Figyelt kérdés
tudom, hogy volt már ilyen kérdés...2012. dec. 18. 09:47
1/17 anonim válasza:
Persze, jobb nem elfelejteni az ilyet.
Lehet bajod, de azért nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni...attól is függ hol mászkáltál előtte. Ha mondjuk összevisszza buszoztál és fogdostál mindet az gáz...
2/17 anonim válasza:
Már megint te vagy??
Nézz már utána a neten,hogy hogyan terjed az AIDS. Anyukádtól kérj tanácsot óvoda!!!
3/17 anonim válasza:
Érdemes kezet mosni, igen.
Az AIDS így rohadtul nem terjedhet. A levegőn él összesen 30 mp-t, tehát a kezedtől nem lettél az.
Esküszöm, olyanokat mondasz, mint a nővérem.
Orsi, te vagy az?
4/17 A kérdező kommentje:
Igen buszoztam előtte meg mászkáltam... De ha egy kis fertőzést össze is szedek, igaz komolyabb bajom AIDS-es nem lehetek igaz?
2012. dec. 18. 09:55
6/17 anonim válasza:
AIDS-es nem leszel ettől, és jó eséllyel semmi bajod sem lesz, de ezentúl sokkal jobban figyelj oda, mert beüthet a baj.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi! egyébként kicsit szkeptikus vagyok...mindig beképzelek magamnak hülyeségeket...De akkor nem lehetek?
2012. dec. 18. 10:01
8/17 anonim válasza:
Leírtuk 3-an, hogy nem, nem lehetsz AIDS-es, de azért még visszakérdezel....
Na jó. Két ilyen nő a világon nincs, te tuti a nővérem vagy.
9/17 A kérdező kommentje:
Hidd el,hogy nem a nővéred vagyok!
2012. dec. 18. 10:14
10/17 anonim válasza:
AIDS-es biztos, hogy nem lehetsz, de más hüvelyi fertőzésre van esélyed. Persze ha egy alkalommal mulasztottad el a kézmosást, akkor ez az esély nagyon kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!