Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti szoktatok tamponcse...

Lányok! Ti szoktatok tamponcsere előtt kezet mosi? Én a múltkor elfelejtettem, ebből lehet valami bajom ( mondjuk fertőzés vagy AIDS? )

Figyelt kérdés
tudom, hogy volt már ilyen kérdés...
2012. dec. 18. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
OFF: a "szkeptikus" kifejezés azt jelenti, hogy "kétkedő". Tehát ha beképzelsz magadnak dolgokat, az pont nem szkeptikus viselkedés. Bocsi az okoskodásért, segítségképp írtam :) /OFF
2012. dec. 18. 11:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, hogy mit jelent, de azért köszi!
2012. dec. 18. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

a tampon egészségtelen!!!

[link]

2012. dec. 19. 18:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Egészségtelen akkor, ha hosszú órákig nem cseréled, és a nem megfelelő méretet használod. Viszont sokkal higiénikusabb, mint a betét, elég ha csak belegondolsz abba, hogy órákig ott van rajtad a saját véred, rád szárad, átázhatsz...stb.
2012. dec. 19. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
A tegnapi 18:58-as Válaszolóval egyetértek!!! Kedves Kérdező, Te meg abba gondolj bele, hogy a véres tampon órákig van a hüvelyedben, közel a méhedhez, és már ott elkezdenek szaporodni a baktériumok, amik így sokkal könnyebben bejuthatnak a méhedbe, és ott okozhatnak fertőzéseket.
2012. dec. 20. 06:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Egészségügyis vagyok, és nőgyógyász is mondta már nekem, hogy teljesen mindegy melyiket használom, de a betét rosszabb.
2012. dec. 20. 08:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Milyen eü-s vagy te, hogy ennek ellenére ekkora idiótaságot kérdezel, hogy elkaphattad-e az AIDS-et? :D

Amúgy is HIV+ lesz először az ember, nem egyből AIDS-es. XD

2013. máj. 26. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!