Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemiszervemen turos szeru...

A nemiszervemen turos szeru dolog van es ha letorolom enyhen eg es viszkett?

Figyelt kérdés
Aszt szeretnem kerdezni hogy kb.1 honapja eszleltem a nemiszervemen viszketest es feher turoszeru dolgot nem mentem nogyogyaszhoz hanem elmentem a gyogyszertarba es vettem gombasodas elenn kremet az segitett egyhetig kezeltem magam es a parom is kezelte magat a kremel elmult azota nem hasznaltam viszont most egy hete ujra a feherturoszeru dolog megjelenik vizeles utan es ha letorolom elkezdeg enyhen viszketni . Nem tudom mit tegyek? Kerlek segisetek
2014. ápr. 9. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Nekem vegyes fertőzésre írta fel az orvos a Canestent és bevált...

Na meg félévente egyszer nekem kijön ez a dolog és a canesten mindig elmulasztotta.

2014. ápr. 10. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Vegyes fertőzésre biztosan nem a canesten írta ki, mivel a canesten csak a gomba ellen használ. Kevert fertőzésnél

leggyakrabban patikában készített kúpot szoktak írni (CNS kúp), ami fillérekbe kerül és nagyon nagyon jó.

Teljesen felesleges otthon kísérletezgetni, mert csak az idő megy vele és lehet, hogy nem okoz teljes gyógyulást, csak krónikussá váló fertőzést. A caesten azoknak a nőknek való, akiknek visszatérő gombás fertőzésük van és teljesen biztosan felismerik a tüneteket.

Erre én vagyok az ellenpélda, mert a coli fertőzés is hasonló viszketéses tüneteket okozott nálam és csak a tenyésztésnél derült ki, hogy bizony nem gomba.

Tessék szépen elmenni az orvoshoz, pláne az első alkalommal, amikor fertőződsz. Ne hagyd, hogy lebeszéljen róla egy két okostojás, aki mindent jobban tud és saját magának vannak gondjai a nőgyógyásszal. Kb 1 perces vizsgálat kibírható és normális gyógyszert fogsz kapni a problémádra.

2014. ápr. 10. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

A fertőzések nagy része gomba!!

És a Canesten bizony sokunknak segített!

Orvos is javasolja gyakran.

2014. ápr. 11. 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy az orvosok kb 10%-a ha csinál tenyésztést első alkalommal, sőt ha szólsz neki leoktat, hogy talán bizzuk rá magunkat...
2014. ápr. 11. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:

A baktériumos vagy vegyes fertőzések a leggyakoribbak. Attól, hogy neked esetleg eddig még csak gombád volt, általánosságban nem az a leggyakoribb.

[link]

[link]

Olyan nőgyógyászhoz meg, aki nem csinál tenyésztést alapból, nem szabad járni.

2014. ápr. 11. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
A lapomon vegyes fertőzés van és Canestent írt fel, de te biztosan jobban tudod ;)
2014. ápr. 11. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
Te, ez a 80%-os egy zseni!, nem vetted észre? ő mindent jobban tud! Ne vitatkozzatok vele!
2014. ápr. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!