Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemiszervemen turos szeru...

A nemiszervemen turos szeru dolog van es ha letorolom enyhen eg es viszkett?

Figyelt kérdés
Aszt szeretnem kerdezni hogy kb.1 honapja eszleltem a nemiszervemen viszketest es feher turoszeru dolgot nem mentem nogyogyaszhoz hanem elmentem a gyogyszertarba es vettem gombasodas elenn kremet az segitett egyhetig kezeltem magam es a parom is kezelte magat a kremel elmult azota nem hasznaltam viszont most egy hete ujra a feherturoszeru dolog megjelenik vizeles utan es ha letorolom elkezdeg enyhen viszketni . Nem tudom mit tegyek? Kerlek segisetek
2014. ápr. 9. 12:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk menj el nőgyógyászhoz. Láthatod, hogy az öngyógyítás nem mindig oldja meg a problémát!!!!
2014. ápr. 9. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Valószínűleg komolyabb a fertőzésed, mint amit ilyen recept nélküli gyenge gyógyszerekkel kezelni lehetne. Menj nőgyógyászhoz, közöld, hogy volt egy sikertelen kúrád ezzel és ezzel a gyógyszerrel. Ha a nőgyógyászod lelkiismeretes, valószínűleg tablettás/kapszulás kezelést fogsz kapni az egyszerű helyi kezelés helyett.
2014. ápr. 9. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Itt az eredménye a nagy canestenezésnek. Talán egyszerűbb lett volna elmenni, doki felír egy hatékony gyógyszert, ami valóban a problémádra van és már réges rég túl lennél rajta. Most mehetsz orvoshoz, plusz a párodnak újra kell kezelnie magát.

Valószínű egyébként gombád van, de ezt nem elég krémmel kezelni, pláne, ha visszajön.

2014. ápr. 9. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező!

Nőgyógyász! Most, mielőtt a gombás fertőzés felszáll a kismedencébe, és komolyabb fájdalmat, gyulladást okoz!!

Kedves 2-es hozzászóló!

Maximálisan egyetértek!

Érdekesség, hogy a Canesten nekem durva volt. Egyszer írt a nőgyógyászom Klion D hüvelytablettát, ami megoldotta a problémámat, de nem volt semmi mellékhatása. Aztán A következő problémámnál ismét elmentem nőgyógyászhoz, és Canesten hüvelytablettát írt. Na, az durva volt. Az egész hüvelyem égett, felmarta a fenekem úgy, hogy nem igazán tudtam ülni sem. Mindezt tette úgy, hogy nyilván volt bent kis vékony tisztasági betét, és amint éreztem, hogy csorog ki a hüvelyemből a tabi, azonnal cseréltem a betétet, szóval nem igazán ért a bőrömhöz, mégis rettenetesen égetett. Legközelebb, ha megyek nőgyógyászhoz, mindenképpen említem majd neki a Canestenes tapasztalataimat. Mind1, ezt csak érdekességképpen írtam.

Bocsi.

2014. ápr. 9. 13:50
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Canesten (és bármilyen más) hüvelytablettát ESTE kell lefekvés elött alkalmazni!
2014. ápr. 9. 16:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Utolsó-előtti felhasználó, ezt bizony elrontottad! biztos este nem csípett volna téged a canesten, csak azért mart szét, mert nem este raktad fel :D
2014. ápr. 9. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Kedves 5-6-os beírók!

Nem vagyok már tapasztalatlan, nem először használok hüvelytablettát, az orvos is felhívta rá a figyelmemet, és a tájékoztatón is rajta van, hogy este kell felhelyezni. Így tettem én is. Csakhogy a hüvelytablettának van egy része, ami nem szívódik fel, azaz reggel, amikor felkelsz, elkezd kicsorogni a hüvelyedből. Így tesz bármelyik tabletta, csak a Klionnal nem volt felmaródásos panaszom, a Canestennel meg volt.

De egész nyugodtan lehet nevetni, örülök, ha Ti legalább jól érzitek magatokat, nekem ez akkor cseppet sem volt vicces.

2014. ápr. 9. 18:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ennyire támadják a Canestent... Nekem 1 nap alatt mulasztotta el a gombát.

22L

2014. ápr. 9. 20:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Valakinek elmulasztja, valakinek nem. Pláne, ha valóban gombáról van szó és nem másról. Miután vény nélkül meg lehet venni, ezért sok kórokozó rezisztens is lett rá, miután rengetegen használják.
2014. ápr. 9. 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Drága 7-es! A 6-os vagyok, és én csak az 5-ösön ironizáltam. :P Azt hittem, hogy nyilvánvaló.

Utolsó előtti, rém egyszerű okból támadjuk a Canestent:

- A Canesten ész nélküli ajánlgatása rászoktatja a tinilányokat arra, hogy ne menjenek nőgyógyászhoz, hanem először házi gyógyítással próbálkozzanak. A canesten azonban CSAK gombára jó(abból se mindre), a női fertőzések 80%-a pedig baktériumos vagy vegyes, és ennek a tiaztességes kikezelése iszonyú fontos, nagyon durva, akár maradandó egészégügyi problémák lehetnek a halogatásból. Mi itt nem tudjuk eldönteni a leírt tünetek alapján, h baktériumos vagy vegyes-e a fertőzs, ezt CSAK az orvos által elvégzett standard tenyésztés mondja meg, egy csomó ember viszont hónapokat tölt azzal, hogy használja a canestent, az mondjuk okoz némi változást (akár elmúlaszta a vegyes fertőzés gomba részét), jaj de hát mégse teljesen ugyanolyan az a folyás továbbra sem, menjek vagy ne menjek? a gomba rövid időn belül ilyenkor vissza is tér a sérülékeny kornyezetben, na akkor megint gyorsan használni kezdi "megpróbálom még egyszer, az előbb is csomót segített". Közben ha orvoshoz ment volna, egyből kiderült volna és már rég túl lenne az egészen. Arról nem beszélve, hogy közben a canestent tévéreklámokkal meglepő sikerességge az emberek fejébe nyomó gyógyszergyár több canesten árával gazdagodott.

2014. ápr. 10. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!