Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rák gyanús a lent leírt...

Rák gyanús a lent leírt dolog, vagy csak húzódás?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok.Rendszeresen sportolok. Mostanában sokat csináltam olyat, hogy a karomat széthúztam és a mellizmaimat dolgoztattam a fekvőtámaszokkal is. A menstruációm most késik. Viszont megjelent egy csomó a bal mellemben ami nagyon fáj.Gumószerű tapintása van kb 1 cm

2014. márc. 21. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Nem valószínű,hogy rák. Egy az,hogy ebben az életkorban még igen ritka,a másik pedig,hogy fájdalmas. A mellrákkal,de egyéb rákokkal az az egyik legnagyobb probléma,hogy nem fájdalmasak (csak már nagyon előrehaladott stádiumban),ezért későn fedezik fel őket. Lehet egy cysta, egy begyulladt emlőmirigy,de ettől függetlenül mindenképpen mutasd meg orvosnak.
2014. márc. 21. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

A rák nem fáj! csak a legutolsó stádiumban, de annak rengeteg más tünete is lenne.

Valami mirigy gyulladhatott be, ami a ciklusoddal majd elmúlik.

2014. márc. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!