Nem rég értesített a nőgyógyászom, hogy p2, de hpv gyanús lett a leletem. Kérdés bővebben lent?!
Figyelt kérdés
Régebben, kb 4 éve volt szemölcsöm, de akkor orvos szerint fel sem merült, hogy hpv lehetne.Azt mondta nem az. Így nem is foglalkoztam a dologgal akkor, el is múlt. Azóta végigvittem egy problémamentes terhességet, és többször is volt kenet véve tőlem, de akkor mindig teljesen normális volt. Nos, a kérdésem az lenne, ha már akkor is fertőzött lehettem, azt észrevették volna a kenetből? És most mi lesz, nagy okom van az aggodalomra? Rettenetesen érzem magam... :(2013. jan. 8. 09:35
1/2 A kérdező kommentje:
És az kimaradt, hogy amikor az utolsó kenetvétel történt, (ami után értesített a hpv-ről orvosom)akkor nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem,menstruációm is kimaradt, sok stressz ért pont ebben az időszakban, és fogytam is 10 kilót akkor.Ennek bármiféle köze lehet a dologhoz? Nagyon kivagyok....
2013. jan. 8. 09:42
2/2 anonim válasza:
A P2 teljesen normális lelet szült nőknél. Én úgy tudom, hogy a nők nagy többségének benn van a szervezetében a HPV. A szűréssel a látható részét találják meg. Fél év után szoktak kontrollt kérni, de van már úgynevezett vírustipizálás is, ezzel direkt kimutatható, és utána kezelik antivirális szerrel, vagy ha kell műtenek. Nagyon sok embert érint ez, ne ess kétségbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!