Felső hasizom-húzódás mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 17:28
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg olyan mozdulatot csináltál amitől a bordáid megnyomhatták, apró, úgynevezett mikrorepedések keletkeznek az izmokon mikor erőltetjük őket, ettől vastagodik mikor edzel. Nekem is meghúzódott, de "nem törődöm vele", ezdek tovább, majd hozzászokik az izom, magától elmúlik. Csak arra kell vigyázni, nehogy sérv alakuljon ki, ezért dolgozz inkább kisebb súlyokkal, én is ezt teszem, okosabbat nem tudok sajnos...
2/2 anonim válasza:
Nekem konkrétan 150 lebegőzéstől lett egy hónapja, azóta nem múlik, egy felülést nem tudok megcsinálni fájdalom nélkül... Szerintem olyan mozgásformáktól alakul ki, ahol hirtelen ki kell nyújtóznod, a lebegő pont ilyen, de most mondjuk ha felugrok helyből, akkor is érzem, a húzódzkodásnál szintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!