Mit csinaljak ha szaraznak erzem a fejborom, nagyon nagyon korpas, es nagyon viszket? Mit csinaljak?
Hajgyógyászhoz menj, de megbízhatóhoz. Ha főváros környéki vagy, Budapesten tudok egyet, aki jó (én hozzá járok már vagy három éve, amióta rendbetette a hajam, mert fodrász is). Ha érdekel, privátban megadom az elérhetőségét.
Egyébként az első tanácsa az lenne, hogy babasampont használj. Én pl. a DM-ben kapható Babylove márkájút használom, az kímélő, nincs benne a sok káros anyag, ami más samponokban van.
Nekem egyedül a Head&Shoulders vált be.
De télen, távfűtéses lakásban így is kiszárad a fejbőröm. Ha esetleg nálatok is radiátor van, akkor használj párologtatót.
omega-3 olajat kellene fogyasztani, lenmagolajat, ligetszépe olajat, halolajat,
szerintem a kénes sampon jó, lehet, hogy majd még visszatérsz hozzá, mert más sampon sem jobb
A viszketést a túlkezelés, vakarás is okozhatja, gyullasztólag hat. Nekem viszketésre szteroidot írt a bőrgyógyász, alig használtam, mert a kénes sampon jó volt. Én akár naponta is mosok hajat, de nem dörzsölöm már olyan nagyon. És így csak 4 nap nem mosás után kezd el viszketni. Régebben jobban dörzsöltem és akkor állandóan viszketett, ma már kímélem és inkább sűrűbben, és kíméletesebben mosom. A baktérium és gombafertőzés tényleg valós ilyenkor, már én is próbáltam a Nizoralt, H&S-t, de visszatértem a kénes Detergens Sulfuratumhoz.
Tejet és kenyeret, búzát kerülni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!