Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha megint...

Mit csináljak ha megint beragad a tampon?

Figyelt kérdés
Kb.egy éve próbáltam ki először a tampont,szűz vagyok még,ezért o.b minit használtam,először fel se tudtam tenni,aztán kb.ötödszörre sikerült,nem is éreztem,tehát jó helyen volt,tiszta boldog voltam,aztán estére mentem aerobicra,előtte gondoltam kicserélem,megpróbáltam kihúzni de meg sem mozdult,gondoltam még nincs megtelve azért nem jön ki,torna után hazaértem,elmentem wc-re,véres volt a kihúzószál és a betét is,tehát biztosan meg volt telve,de megint nem sikerült kihúznom akárhogy is próbáltam,már a sírás határán voltam,aztán egy kis szenvedés után sikerült "kinyomnom",de megfogadtam hogy többet nem próbálkozok vele,most megint vettem egy csomagot hátha...elegem van már a betétből mert folyamatosan elmozdul,átázok,ráadásul folyton az az érzésem hogy átlátszik a nadrágon és csunya,az a baj hogy már a tampon felhelyezése is alig megy mert rágörcsölök hogy mi lesz ha nem fog kijönni,a szűzhártyám lehet a gond vagy valamit rosszul csinálok?ha esetleg sehogy sem tudnám kiszedni akkor mit tegyek?

2014. márc. 18. 12:19
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Valószínűleg a szűzhártyád nyílása akkora, hogy a száraz tampon még befér, de tele és megduzzadva már nem fér ki. Marad a betét.
2014. márc. 18. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

majd "bejáródik", ne parázz.

ki fog jönni előbb-vagy utóbb, és minél többet használod, annál könnyebben.

2014. márc. 18. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a madzag mindig el szokott szakadni. Először ettől én is megijedtem, de mivel rendszeresen úszok, muszáj volt hozzászoktatnom magam a tamponhoz. Tök egyszerűen ki lehet nyomni, csak meg kell szokni, hogy melyik izmokat kell hozzá használni. Meg persze ahogy előttem írták, be kell járatni a hüvelyt hozzá.
2014. márc. 18. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, hogy tényleg nagyon kicsi a szűzhártyád nyílása.
2014. márc. 18. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy először kicsit viccesen hangzik, de kivételnél próbálj egy kis síkosítót használni, hogy könnyen kicsússzon. Lehet hogy csak pár alkalommal kell és ha megszokod a tampont már nem lesz gond. Azért ezt írtam, mert babaolajat meg egyéb anyagokat nem ajánlanék oda, tönkre tehetik a hüvelyflórád/nyálkahártyád. A síkosítót mégiscsak "oda" találták ki :)
2014. márc. 18. 20:04
 6/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt csak annyi különbséggel hogy nekem nem jött ki...mi elmentünk nőgyógyázhoz és meg kellett engem műteni.De semmi bajom nem lett tehát szerintem ha meg lesz ilyen menj el nőgyógyászhoz :)
2022. júl. 3. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!