Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap megjött a menstruációm!...

Tegnap megjött a menstruációm! És iszonyú görcs kínoz! Utoljára akkor görcsöltem ennyire amikor szűlni mentem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Meleg vizes palack, viszonylag forró fürdő, fájdalom csillaapítók, görcs oldók, semmi sem jó! Itt fetrengek az ágyban már fél órája írom ezt a nyomorult kis szöveget! SEGÍTSETEK KÉRLEK!!
2014. márc. 20. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Borotváld csupaszra, hátha az segít.
2014. márc. 20. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a sétálgatást, nekem akkor szokott rosszabb lenni, ha egy helyben ülök. Gyaloglásnál enyhül. És még próbálj ki egy jógagyakorlatot, a macskapózt.(Mardzsari)
2014. márc. 20. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm második!
2014. márc. 20. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Terhesség kizárva? Ilyen szokatlan heves görcsöket és vérzést egy méhenkívüli terhesség is tud okozni.
2014. márc. 20. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az elsö vagyok, nem a második.
2014. márc. 20. 16:44
 6/6 James Bandy ***** válasza:

Szendi Gábor napi 50-100 mg cinket javasol. A cikke fent van a neten. Jó még a Mensesyl csepp,

Egy jó nagy adag cickafark tea (egy zacskó 160 Ft a DM.ben) szerintem segítene. Napi 3 evőkanálnyi teából készített mennyiséget innék ilyenkor, ha ennyire fájna.

2014. márc. 28. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!