Kis alhasi görcs a menstruációm jele igaz?
Holnap van a napja hgy megjöjjön és ma néha kicsit görcsöl alhas tájékán. ( Már amúgy azt hittem hogy ma lesz meg azóta csak idegeskedem.) Nagyon várom hogy megjöjjön mellette nagyon félek mert belém ültették a parát. Másfél hete "együtt voltunk" a barátommal. Nem feküdtem le vele mert arra még nem érzem magam késznek csak orálisan és kézzel elégítettük ki egymást. Figyelt, mindig kezet mosott mielőtt hozzám nyúlt volna de a végén feltett egy olyan kérdést hogy " előváladéktől lehet egy nő terhes?" és azóta be vagyok rendesen parázva főleg hogy hol azt olvastam hogy ha olyan kézzel érnek egy nőhöz akkor lehet terhes hol pedig azt olvastam hogy nem.
Ne röhögjetek ki légyszi és ne is szóljatok le, tudom valami kis buta 12 évesnek tűnök holott nemigaz 7 évvel idősebb vagyok csak ez az első ilyen élményem és félek hogy minden odafigyelés ellenére felelőtlen voltam.
nem lehetsz
és igen, annak a jele ált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!