Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kis alhasi görcs a menstruáció...

Kis alhasi görcs a menstruációm jele igaz?

Figyelt kérdés

Holnap van a napja hgy megjöjjön és ma néha kicsit görcsöl alhas tájékán. ( Már amúgy azt hittem hogy ma lesz meg azóta csak idegeskedem.) Nagyon várom hogy megjöjjön mellette nagyon félek mert belém ültették a parát. Másfél hete "együtt voltunk" a barátommal. Nem feküdtem le vele mert arra még nem érzem magam késznek csak orálisan és kézzel elégítettük ki egymást. Figyelt, mindig kezet mosott mielőtt hozzám nyúlt volna de a végén feltett egy olyan kérdést hogy " előváladéktől lehet egy nő terhes?" és azóta be vagyok rendesen parázva főleg hogy hol azt olvastam hogy ha olyan kézzel érnek egy nőhöz akkor lehet terhes hol pedig azt olvastam hogy nem.

Ne röhögjetek ki légyszi és ne is szóljatok le, tudom valami kis buta 12 évesnek tűnök holott nemigaz 7 évvel idősebb vagyok csak ez az első ilyen élményem és félek hogy minden odafigyelés ellenére felelőtlen voltam.

2013. júl. 11. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

nem lehetsz

és igen, annak a jele ált

2013. júl. 11. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetsz előváladéktól terhes, de a leírtak alapján ennek kicsi az esélye. Szerintem is meg fog jönni (és a parázás miatt késhet).
2013. júl. 11. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi nektek. még mindig semmi, a néha görcs továbbra is feláll és nem tudok megnyugodni teljesen... nagyon idegesítő ...
2013. júl. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!